Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Upplevelser året om

Upplevelser året om

Upplevelser året om

Camping

På First Camp Nydala – Umeå kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 1 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. Inför 2022 kommer vi dessutom lägga stort fokus på att förbättra marken och vägarna inne på campingområdet för att göra campingsemestern enklare och smidigare för våra gäster.

När du bokar boende på vår camping i Umeå så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Intresserad av säsongsplats? Läs mer här.

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomt i Umeå Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god...

Campingtomt i Umeå Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för...

Campingtomt i Umeå

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el - max 10 eller 12 m

Campingtomter med el på plant område med i huvudsak gräsunderlag. Välj din plats från kartan när du bokar och välj vad du vill ha nära till på campingen. Vänligen observera att tomterna på plats 179-214 är en uppgrusad parkering och har därför inte gräsunderlag.

Campingtomt med el och vatten - max 10 eller 12 m

Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag samt omgivande häck och passar dig med ekipage mellan 10-12 meter. Färskvattenkran finns i anslutning till tomten. Välj din plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el och VA - max 10 m

Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag och passar dig med ekipage upp till 10 meter. Dessa tomter passar dig med stor husvagn eller som vill ha mycket yta att röra dig på. Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten. Härifrån har du nära till grillplats, volleybollbana och utedisk.

Campingtomt utan el

Våra tomter utan el ligger på ett plant gräsunderlag med närhet till receptionen och toaletter som är öppna under sommaren. Dessa tomter är inte bokningsbara i förväg.

Tält

Tält

Tältplats utan el På First Camp Nydala-Umeå erbjuder vi trevliga tältplatser utan el på stora, öppna gräsområden för dig som gillar att campa enkelt och nära naturen. Här har du nära till receptionen och nära till grillplatsen för härliga...

Tältplats utan el På First Camp Nydala-Umeå erbjuder vi trevliga tältplatser utan el på stora, öppna gräsområden för dig...

Tältplats utan el

På First Camp Nydala-Umeå erbjuder vi trevliga tältplatser utan el på stora, öppna gräsområden för dig som gillar att campa enkelt och nära naturen. Här har du nära till receptionen och nära till grillplatsen för härliga grillkvällar. För den med spring i benen ligger även fotbollsplanerna bara några meter bort. Självklart har du tillgång till servicehuset som ligger mitt på campingen och vid tältplatserna finns det ett utekök.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer