Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Njut av den vackra Norrlandskusten

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Camping

På First Camp Nydala – Umeå kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 1 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Umeå så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomt i Umeå Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god...

Campingtomt i Umeå Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för...

Campingtomt i Umeå

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

100 kvm med el

Tomt 100 kvm med el Campingtomter med 10 amp el på plant område med i huvudsak gräsunderlag, ca 100 kvm stora.

100 kvm med el och vatten

Tomt 100 kvm med el och vatten Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag samt omgivande häck, är ca 100 kvm stora med 10 amp. Färskvattenkran finns i anslutning till tomten.

140 kvm med el och VA

Tomt XL 140 kvm med el och VA Tomterna ligger på ett plant område med i huvudsak gräsunderlag, är ca 140 kvm stora med 10 amp. Dessa tomter passar dig med stor husvagn eller som vill ha mycket yta att röra dig på. Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten. Härifrån har du nära till grillplats, volleybollbana och utedisk.

Område utan el

Tomt utan el Våra tomter utan el ligger på ett plant gräsunderlag med närhet till receptionen och toaletter som är öppna under sommaren. Dessa tomter är inte bokningsbara i förväg.

Tält

Tält

Tältplats utan el På First Camp Nydala-Umeå erbjuder vi trevliga tältplatser utan el på stora, öppna gräsområden för dig som gillar att campa enkelt och nära naturen. Här har du nära till receptionen och nära till grillplatsen för härliga...

Tältplats utan el På First Camp Nydala-Umeå erbjuder vi trevliga tältplatser utan el på stora, öppna gräsområden för dig...

Tältplats utan el

På First Camp Nydala-Umeå erbjuder vi trevliga tältplatser utan el på stora, öppna gräsområden för dig som gillar att campa enkelt och nära naturen. Här har du nära till receptionen och nära till grillplatsen för härliga grillkvällar. För den med spring i benen ligger även fotbollsplanerna bara några meter bort. Självklart har du tillgång till servicehuset som ligger mitt på campingen och vid tältplatserna finns det ett utekök.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sommarlovstips för alla åldrar

Läs mer

Stugsemester i Sverige: våra 10 bästa tips

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer