Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Liten och enkel oas på Smålandskusten

Liten och enkel oas på Smålandskusten

Liten och enkel oas på Smålandskusten

Liten och enkel oas på Smålandskusten

Camping

På First Camp Oknö – Mönsterås bor du i en naturnära miljö med en enklare standard. Här kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Mönsterås så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Intresserad av säsongsplats? Läs mer här.

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomter på Oknö Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god...

Campingtomter på Oknö Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för...

Campingtomter på Oknö

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el – max 7 eller 9 meter

Campingtomter med el i olika storlekar med uppställning på gräs. Samtliga tomter ligger alldeles i närheten av vattnet och promenadavståndet till närmsta bad är inte mer än någon minut eller två.

Husbil

Husbil

Husbilsplats med el – max 6 meter Husbilsplatser med el som passar dig med husbil upp till 6 meter. Dessa platser är utspridda över området men har alltid nära till såväl bad som servicehus. Välj din plats från kartan...

Husbilsplats med el – max 6 meter Husbilsplatser med el som passar dig med husbil upp till 6 meter....

Husbilsplats med el – max 6 meter

Husbilsplatser med el som passar dig med husbil upp till 6 meter. Dessa platser är utspridda över området men har alltid nära till såväl bad som servicehus. Välj din plats från kartan när du bokar.

Husbilsplats utan el – max 8 meter

Husbilsplatser utan el belägna alldeles intill servicehus 1, beachvolleyboll- och badmintonplaner. En kort promenad tar dig till den enklare stranden. Platserna ligger även nära receptionen och campingens bistron.

Tält

Tält

Tältplats med el – max 42 kvm Våra tomter med el är ca 40 kvm stora, har gräsunderlag och ligger med ett härligt läge utmed vattnet. Tältplats utan el Tältplats utan el för ett tält och en bil/motorcykel per...

Tältplats med el – max 42 kvm Våra tomter med el är ca 40 kvm stora, har gräsunderlag och...

Tältplats med el - max 42 kvm

Våra tomter med el är ca 40 kvm stora, har gräsunderlag och ligger med ett härligt läge utmed vattnet.

Tältplats utan el

Tältplats utan el för ett tält och en bil/motorcykel per plats. Här har ni tillgång till servicehus och platserna ligger precis utmed vattnet.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer