Weekend i Malmö - Därför ska du besöka Malmö året om Hoppa till innehåll

Vi har öppet som vanligt

Mitt i den spännande Öresundsregionen

Mitt i den spännande Öresundsregionen

Upplevelser året om

Weekend i Malmö

En perfekt campinghelg i södra Sverige

Malmö är inte bara en härlig sommarstad. Med ett pulserande stadsliv året runt är Malmö en härlig destination som både känns kontinental och som hemma. Vi har listat fem anledningar till vad som gör Malmö till den perfekta weekendstaden året om. Här kan du hitta fler aktiviteter i området.

 1. Shopping
  För den shoppingsugne är Malmö en perfekt stad med allt från små vintagebutiker till shoppingcenter. Vid Mitt Möllan hittar du lokal design, vintage och en foodcourt som du inte vill missa. Ta även en sväng förbi Södra Förstadsgatan där du hittar välkända svenska konceptbutiker, möbelbutiker, Triangelns köpcentrum och mycket mer. Regnar det behöver du inte oroa dig, Emporia samlar 230 butiker under samma tak, och du hittar lätt hit från Hyllie tågstation.
 2. Kultur
  Malmö är fullt av historiska byggnader, museum och torg. Ta en eftermiddag på Moderna Museet i Malmö, Malmö Konsthall, Katrinetorp, St- Johannes Kyrka eller strosa i Kungsparken när solen tittar fram.
 3. Danmark
  På bara några minuter är du i Köpenhamn och kan ta ett smörrebröd i Nyhavn! Smidig kollektivtrafik över bron gör att du lätt kan ta en dagstur till Danmark. Strosa på Ströget, besök Tivoli eller bara njut av den härliga miljön. På Tivoli finns även den mysiga julmarknaden öppen under mitten av november till sista december.
 4. Maten
  Marknaderna i Malmö är fantastiska och du måste testa falafel när du är på besök. Ta en sväng förbi Malmös saluhall för att köpa med dig några av delikatesserna tillbaka till campingen.
 5. Fotboll
  Även för den sportintresserade är Malmö en fullträff. Fotbollskulturen är stark i staden så varför inte passa på att gå på en match när ni är här?
Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Camparnas bästa (nybörjar)tips

Läs mer

Poolsemester i Sverige

Läs mer

Fixa charterkänsla i Sverige

Läs mer