Hoppa till innehåll

Mitt i den spännande Öresundsregionen

Strandhem: Nytt boende med hotellstandard

Upplevelser året om

Weekend i Malmö

En perfekt campinghelg i södra Sverige

Malmö är inte bara en härlig sommarstad. Med ett pulserande stadsliv året runt är Malmö en härlig destination som både känns kontinental och som hemma. Vi har listat fem anledningar till vad som gör Malmö till den perfekta weekendstaden året om. Här kan du hitta fler aktiviteter i området.

 1. Shopping
  För den shoppingsugne är Malmö en perfekt stad med allt från små vintagebutiker till shoppingcenter. Vid Mitt Möllan hittar du lokal design, vintage och en foodcourt som du inte vill missa. Ta även en sväng förbi Södra Förstadsgatan där du hittar välkända svenska konceptbutiker, möbelbutiker, Triangelns köpcentrum och mycket mer. Regnar det behöver du inte oroa dig, Emporia samlar 230 butiker under samma tak, och du hittar lätt hit från Hyllie tågstation.
 2. Kultur
  Malmö är fullt av historiska byggnader, museum och torg. Ta en eftermiddag på Moderna Museet i Malmö, Malmö Konsthall, Katrinetorp, St- Johannes Kyrka eller strosa i Kungsparken när solen tittar fram.
 3. Danmark
  På bara några minuter är du i Köpenhamn och kan ta ett smörrebröd i Nyhavn! Smidig kollektivtrafik över bron gör att du lätt kan ta en dagstur till Danmark. Strosa på Ströget, besök Tivoli eller bara njut av den härliga miljön. På Tivoli finns även den mysiga julmarknaden öppen under mitten av november till sista december.
 4. Maten
  Marknaderna i Malmö är fantastiska och du måste testa falafel när du är på besök. Ta en sväng förbi Malmös saluhall för att köpa med dig några av delikatesserna tillbaka till campingen.
 5. Fotboll
  Även för den sportintresserade är Malmö en fullträff. Fotbollskulturen är stark i staden så varför inte passa på att gå på en match när ni är här?
Nytt boende: Strandhem
2-bäddar med stor uteplats

Nytt bekvämt boende med såväl kök som eget badrum och hyrs till hotellstandard – alltid bäddade och klara för din nästa vistelse.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Ö-camping i sommar

Läs mer

Klippor eller sandstrand?

Läs mer

Golfresor och camping

Läs mer