Campingtomt - First Camp Hoppa till innehåll

Svalkande vågor och vackra vyer på västkusten

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. På barnvänliga Sivik-Lysekil bor ni bekvämt med närhet till både en långgrund sandstrand och solvarma klippor. Här finns 310 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt totalt 19 fina stugor och välutrustade villavagnar för uthyrning. Ni väljer det som passar er bäst.

På destinationen hittar ni fräscha servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns också en välsorterad servicebutik om ni behöver handla. Hundar är hjärtligt välkomna på campingen. I närheten finns möjlighet till sköna promenader i varierande miljöer och en fin hundbadplats.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el och VA – maxlängd 9 meter

Campingtomter belägna på campingens övre del. Uppställning på gräs. Här bor du bekvämt med både el och VA på tomten och närhet till campingens servicehus, minigolfbana och lekplats. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el – maxlängd 9 meter

Campingtomt med el och uppställning på gräs för dig med det lite större ekipaget. Tomterna ligger utspridda över området. Välj om du vill ha nära till campingens badplats eller servicehus och reception när du bokar din plats från kartan.

Campingtomt med el – maxlängd 7 meter

Trevliga campingtomter med el och uppställning på gräs. Tomterna ligger utspridda över området. Välj om du vill ha nära till campingens badplats eller servicehus och reception när du bokar din plats från kartan.

Campingtomt utan el – maxlängd 7 meter

Campingtomter utan el med uppställning på gräs. Här bor du mitt på campingplatsen med närhet till såväl badplats som reception och servicehus. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer