Campingtomt - First Camp Hoppa till innehåll

Vi har öppet som vanligt

Vid Vänern och sola' i Karlstad

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Campingtomt i Karlstad

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

80-90 kvm med el

Tomt 80-90 kvm med el
Våra campingtomter med el är naturskönt belägna på ett plant område med gräsunderlag, ca 80-90 kvm stora med 10 amp. Tomterna är utspridda över campingen och hälften av dem har nära till butik och reception.

80-90 kvm med el och vatten

Tomt 80-90 kvm med el och vatten
Våra campingtomter med el och vatten är naturskönt belägna på ett plant område med gräsunderlag, ca 80-90 kvm stora med 10 amp.

80 kvm utan el

Tomt 80 kvm utan el
Tomterna är 80 kvm stora och är placerade på en plan yta med gräsunderlag. Området är beläget med bra utrymmen och närhet till naturen.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

11 tips på mindre campingar

Läs mer

Sveriges skönaste stränder

Läs mer

Camparnas bästa (nybörjar)tips

Läs mer