Hoppa till innehåll

Vid Vänern och sola' i Karlstad

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. För er som reser med husvagn eller tält har vi fina campingtomter att välja på i flera olika områden och miljöer, storlekar, standarder och prisklasser – här finns något för alla önskemål. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och många bokar därför sin campingtomt i förväg. Tänk på att vara ute i god tid om du vill vara säker på att få just den plats du önskar.

Campingplats utan el

Vi har 69 husvagnsplatser utan el, som är bokningsbara. Området är plant med gräsunderlag beläget med bra utrymmen och närhet till naturen.

Campingplats med el

Campingtomter med el är belägna naturskönt på området. Det finns 278 bokningsbara husvagns- och husbilsplatser med el. Det är ett plant område med gräsunderlag. Eluttag 10 A där förbrukning ingår.

Säkra dina campingminnen nu
– Betala senare!

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Caravan Stockholm 2019

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer