Hoppa till innehåll

Vid Vänern och sola' i Karlstad

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Rally Sweden 2019

Svenska rallyt, eller Rally Sweden, är tillbaka i de värmländska skogarna den 14-17 februari 2019 och boendet hittar du såklart på First Camp Skutberget-Karlstad. Vi har både campingplatser och stugor öppna året om.

Rally Sweden är ett av Sveriges största årligen återkommande sportevenemang och landets största rallytävling. Rallyt går på en blandning av breda och smala, snabba skogsvägar i Värmland och Hedmark i Norge. Mindre än en timme från campingen går några av sträckorna där du hittar de bästa utkikspunkterna för rallyt. Packa med ved och picknick och njut av den härliga stämningen som är unik för just Rally Sweden.

 

Säkra dina campingminnen nu
– Betala senare!

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Golfresor och camping

Läs mer

Resetips till din bucket list 2019

Läs mer

Caravan Stockholm 2019

Läs mer