Campingtomt - First Camp Torekov-Båstad - Kom och campa hos oss. Hoppa till innehåll

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Campingtomt i Torekov

Campingtomt i Torekov

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

70-120 kvm med el och tv

Höjden, Gläntan, Skogen och Strandskogen
70-120 kvm med el och tv

Dessa områden ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Tomterna är 70-120 kvm stora och ligger följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Dessa områden är perfekta för dig med husdjur!

Strandpromenaden 120 kvm med el och tv
Med havsutsikt och vy mot hamnen och Hallands Väderö är Strandpromenadens tomter våra absolut lyxigaste. Tomterna är 120 kvm stora och här kan du njuta av en underbar semester i äkta Torekov-anda! 

70-100 kvm med el, tv och VA

Ängen 70-100 kvm med el, tv och VA
Ängen består av lummig skog och härliga gräsytor. Här finns både små och stora tomter på 70-100 kvm som passar allt från det lilla tältet till det lite större, även husbilar står perfekt här. Ett mycket trevligt område med närhet till både servicehus och lekplats.

Solnedgången 70-100 kvm med el, tv och VA
Solnedgången är ett av våra soligaste områden. Med utsikt över havet, nära till vår egen strandbrygga och härligt öppna tomter som är 70-100 kvm stora. På dessa tomter kan du njuta av en riktig solsemester! Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten.

100-120 kvm med el, tv och VA

Lugnet 100-120 kvm med el, tv och VA
Lugnet är ett mysigt område med en mix av lummig skog och öppna tomter. Tomterna är 100-120 kvm stora och här har ni nära till servicehus, lekplats och boulebana. Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list 2021

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike

Läs mer