Hoppa till innehåll

Livskvalitet och lantlig charm

Livskvalitet och lantlig charm

Livskvalitet och lantlig charm

Livskvalitet och lantlig charm

Campingtourbiljetten

Upplev mer, betala mindre

Med Campingtourbiljetten får du upptäcka 24 destinationer i Sverige, Danmark och på Regenbogens anläggningar i Tyskland till ett kraftigt rabatterat pris. Köp 10 övernattningar på en gång och betala endast 160kr/natt.

Biljetten gäller på platser för husvagn, husbil och tält från 1 januari till 15 maj och 1 september till och med 31 december 2018. Öppettider för destinationerna finner du under respektive camping på vår hemsida samt på Regenbogens hemsida. Du kan utnyttja biljetten max tre nätter på rad på samma destination.

Du kan köpa din campingtourbiljett i butik/reception på våra destinationer. För mer information om villkor vänligen fråga personalen i receptionen/butiken.

Boka sommarsäsongen 2019!
– Boka nu och betala senare

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Caravan Stockholm 2019

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer