Hoppa till innehåll

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Campingtomt

First Camp Tylösand-Halmstad är ett mycket populärt semesterresmål och många bokar därför sin campingtomt i förväg. Tänk på att vara ute i god tid om du vill vara säker på att få just den plats du önskar.

 

100 kvm plats med el

Kvarteret Havet
Ligger precis vid Tylösands fantastiska sanddyner. Här vaknar du upp till ljudet av havsbrus. Platserna i detta kvarteret är öppna och fina. Platserna är ca 100 kvm och har 10 A el och kabel-tv.

Kvarteret Snäckan
Ligger lite lummigt mellan ett av våra servicehus och butiken. Här får ni nära både till att borsta tänderna och köpa färska frallor på morgonen. Platserna är ca 100 kvm och har 10 A el och kabel-tv.

 

100 kvm plats med el och vatten

Kvarteret Solsidan
Erbjuder dig med den lite större husvagnen tomter på ca 100 kvm. Alla campingtomter i kvarteret Solsidan har 10 A el, egen vatten/avloppsanslutning och kabel-tv.

 

70-90 kvm med el

Kvarteret Gläntan
Gläntan är ett område för er som önskar bo med andra familjer i ett lite mer aktivt område. Avståndet till den stora lekplatsen är ca 400 m men avståndet till aktivitetsplanen är desto kortare. Området erbjuder en härlig mix av platser – vissa av platserna ligger fint inbäddat bland grönskan medan andra ligger mer öppet. Platserna är ca 70-90 kvm och har 10 A el och kabel-tv.

Boka sommarsäsongen 2019!
– Boka nu och betala senare

Alltid 90 dagar kredit och vi bjuder på räntefritt! Gäller vid betalning med Collector.

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Caravan Stockholm 2019

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer