Campingtomt - First Camp Tylösand-Halmstad - Spana in campingtomter. Hoppa till innehåll

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand

Campingtomt i Tylösand

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

100 kvm med el

Havet 100 kvm med el och tv
Detta område ligger närmast havet, endast en liten promenad genom skogen så kommer ni till sanddynerna. Tomterna i detta område är öppna och fina, ca 100 kvm stora och har 10 amp samt kabel-tv.

Snäckan 100 kvm med el och tv
Detta område ligger lite lummigt mellan ett av våra servicehus och butiken. Här får ni nära både till att borsta tänderna och köpa färska frallor på morgonen. Tomterna är ca 100 kvm och har 10 amp samt kabel-tv.

100 kvm med el, tv och VA

Solsidan 100 kvm med el, tv och VA
Tomterna i området Solsidan erbjuder dig med en lite större husvagn tomter på ca 100 kvm. Alla campingtomter i området Solsidan har 10 amp, egen vatten/avloppsanslutning samt kabel-tv.

70-90 kvm med el

Gläntan 70-90 kvm med el och tv
Gläntan är ett trevligt och aktivt område med närhet till aktivitetsbanan. Området erbjuder en härlig mix av tomter – vissa av tomterna ligger fint inbäddat bland grönskan medan andra ligger mer öppet. Tomterna är ca 70-90 kvm och har 10 amp samt kabel-tv.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list 2021

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike

Läs mer