Bredsand - Enköping

Bredsand – Enköping

Bredsandsvägen 22, 74948 Enköping

Den lilla pärlan intill Mälaren

Bästa campare! Till sommaren kommer Bredsand – Enköping att byta ägare och vi stänger därför för bokningar den 2 maj. Bokningar efter den 2 maj kan göras via bredsandscamping@enkoping.se. Välkommen!

 

Med sina natursköna omgivningar bjuder First Camp Bredsand – Enköping in till en enkel och naturnära campingsemester för både familjer, par eller vänner. Här kan ni vandra längs Upplandsleden, ta ett dopp i Mälaren eller njuta av en stunds fiske. Bor gör ni antingen i stuga, i våra rum eller på campingtomt för husvagn, husbil och tält – så gott som alltid med utsikt över vattnet. Destinationen ligger precis intill en sandstrand, så oavsett vilket boende ni väljer så är vattnet och det rogivande ljudet av vågornas brus aldrig långt borta.

 

Enkel och naturnära campingsemester
Destinationen ligger på bekvämt cykelavstånd från gemytliga Enköping centrum, dessutom perfekt beläget för en dagstur till Stockholm som ligger en dryg timmes bilresa bort. Hit går det även utmärkt att ta med hunden på semestern. Här finns promenadstigar och en hundbadplats. Destinationen bjuder även in till sol och bad på sandstranden intill campingen.

 

Välkommen till Natursköna First Camp Bredsand – Enköping. Ett utmärkt val för dig som som föredrar en mindre camping med en enklare standard och ett naturnära läge.


Aktiviteter

Cykeluthyrning
Minigolf
Strand och bad
Vandringsleder

Vi erbjuder

Expressutcheckning
Frukostpåse
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 200 meter från campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Kiosk
Servicekiosken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Latrintömning för lösa tankar finns i servicehuset och för fasta tankar vid utfartsbommen.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området vid receptionen, servicehusen samt stugområdet.

 

Öppettider
First Camp Bredsand – Enköping har öppet året om. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

2 januari30 mars
måndagfredag08:0017:00
lördagsöndagObemannat

I närheten av Bredsand - Enköping

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.