Orsa möter Leksand Sommarland

Dubbelt äventyr i ett paket! 🎉

Leksand Sommarland fyller 40 år och det vill vi fira med ett kalasbra erbjudande! Välj bland utvalda stugor och camping på Orsa och få halva priset på 2 dagars biljett till Leksand Sommarland – för alla i sällskapet! Säkra sommarens fartfyllda äventyr för hela familjen, det blir ett minne ni sent kommer glömma. ☀️

Boka sommarlandspaket 🎢

✔ Boende på Orsa - Dalarna
✔ Välj bland utvalda stugor och campingtomter
✔ 2-dagars inträde till Leksand Sommarland
✔ Biljetter till alla i sällskapet
✔ Välj vilka av dagarna du vill nyttja biljetterna
✔ Datumperiod: 14 juni - 11 augusti 2024
✔ Kalaskul äventyr för hela familjen


Observera att erbjudandet gäller på utvalda stugor och camping. Se exakta boendealternativ under nästa steg i bokningen. När du bokat får du en bekräftelse på mail där även inträdesbiljetterna finns som du behöver när du besöker sommarlandet.

Öppettider

15 juni - 30 juni
10.00 - 17.00

1 juli - 11 augusti
10.00 - 18.00

Rolig fakta

Antal besökare varje år: Ca 140 000 st
Invigningsår: 1984 - 40års jubileum i år!
Antal attraktioner: Ca 50 st. Se några nedan

Några av attraktionerna ☀️

Kättingflygaren

Sväva och snurra 20 meter upp i luften i en riktig klassiker! Pluspoäng till dig som vågar sträcka ut armarna. Här snackar vi riktig eurofori!

Drop´n Twist

Känn pirret i magen när du är 17 meter upp i luften och snabbt åker upp och ner samtidigt som du snurrar. En riktigt snurrig höjdare!

Höghöjdsbanan

Här kan du uppleva klättring upp till 10 meters höjd. Klättra bland trädtopparna med en helt fantastisk utsikt mot sjön Siljan. Klarar du hela banan utan att få svindel?

Driftkraft

En adrenalinpumpande upplevelse där du sladdar fram på eldrivna kartar med en fantastisk acceleration. Ett specialdesignat underlag gör körupplevelsen extra rolig!

Vattenland

Splash! Ett komplett vattenland med 10 rutschkanor i uppvärmda pooler. Tävla om vem som åker snabbast ner från Speed Hill eller åk Free Fall nedför 17 meters fallhöjd. Här finns också Sveriges längsta konstgjorda forsränning – Crazy River.

Blaster boats

Vattenkrig när det är som roligast! Förbered dig på ett blött äventyr med dina vänner och familjemedlemmar. Snurra och bumpa de andra båtarna och skjut på de andra båtarna med vattenkanonen.