Vattenpark

Vårt vattenland inomhus är öppet till och med 23 oktober.

 

Älskar du vattnet? Det gör vi också! Det är därför First Camp Råbjerg Mile – Skagen har en härlig vattenpark. Som enda camping i Skagenområdet har vi både inomhusvattenland och utomhuspool. Dessutom är det inte heller långt till natursköna Nordsjön eller Kattegatt, så ett besök hos oss ger många möjligheter att hoppa i vattnet med vänner och familj och ha kul.

 

Under försäsong och eftersäsong är det underbart att kunna hoppa i inomhuspoolen eller varma spabadet, eller kanske ta ett dopp i den varma bastun. Efter en skön rask promenad längs stranden, på milen eller kanske en cykeltur till Skagen finns det nästan inget bättre än ett uppfriskande dopp i vattnet. Om det är camping med en vattenpark du letar efter så hittar du några av de bästa hos oss!

Tillgång till vattenparken inomhus + inomhuspool är gratis för alla övernattande gäster.

Du kan också se den fantastiska solnedgången från stranden vid Kandestederne eller från toppen av Råbjerg Mile. Atmosfären och färgerna är så vackra att om du tar med dig en filt och en picknickkorg kommer du aldrig att vilja lämna platsen igen. Oavsett om du föredrar kul i vattnet eller natursköna upplevelser, kommer First Camp Råbjerg Mile - Skagen att föra familj och vänner närmare varandra genom underbara gemensamma upplevelser.

Nordsjön, Kattegatt, Råbjerg Mile, Skagen vattenpark – underbart!

Pool

På First Camp Råbjerg Mile – Skagen är vi stolta över att ha en läcker utomhuspool som inbjuder till att ha kul, leka och koppla av.

Vad sägs om att testa en tur på vår roliga rutschkana som ger en skön rus i magen?

Lek, plaska och spela boll i vattnet – oavsett om du är barn eller vuxen. Låt barnen bränna av energi och hitta din inre playboy och ta del av skämten!

Camping med pool för de minsta

Självklart har vi även en avdelning för de minsta om plaskandet blir för våldsamt. Låt de små bli bekanta med vatten. De kommer säkert att trivas i området för de minsta barnen, där vattenleken hålls på en nivå som är säker och rolig för dem.

När alla barn har roligt i vattnet, kasta dig i en av våra vackra solstolar. Sätt upp benen, njut av en bra bok och ljudet av barn som har roligt.

En varm sommardag kan inget slå vår vackra utomhuspool - oavsett om du är barn eller vuxen.