Halloween på camping
Halloween på camping
Halloween på camping
Halloween på camping

Halloweenfirande på Sibbarp

Är du redo för ruskigt roliga höstlovsaktiviteter? Halloweenhelgen på Sibbarp är fullspäckad med kusliga aktiviteter för stora som små. Halloweenpyssel, Yessis läskiga skattjakt, spännande spökvandring och mycket mer står på programmet.

 

Boka stuga och camping

Se hela programmet nedan och välj sedan om du vill rulla ut husvagnen eller husbilen eller om du vill boka en mysig stuga under din vistelse. Se till att säkra din plats redan idag för en riktigt härlig halloweenhelg med hela familjen.

 

Och du, alla aktiviteter är såklart helt gratis för våra boende gäster! Välkommen ut, ha rysligt roligt tillsammans och njut av naturen.

Lördag 28/10

10.00 Pyssla din egen halloweenmask
11:30 Yessis läskiga skattjakt 🐿
14:00 Halloweenparad 🐿
16:00 Halloween-Quiz för hela familjen

Söndag 29/10

12.00 Yessi hälsar på 🐿
12:30 Ballongfigurer
15:00 Ansiktsmålning
16:30 Familje-disco 🐿
18:00 Spökvandring

🐿 = Yessi är med på aktiviteten, hurra!

Alla aktiviteter är helt gratis!

Yessi Halloween

Yessi hälsar på

När vårt älskade lyckodjur Yessi kommer vet ni vad som gäller: magiska kramar, sprudlande campinglycka och mängder med kärlek väntar.

Ansiktsmålning

”Det bästa vi har är vår fantasi” brukar Yessi alltid säga. Med vår halloween-ansiktsmålning kan du förvandlas till ett kusligt spöke, en vandrande zombie eller kanske något annat läskigt?

Halloween Hagön

Pyssla din egen halloweenmask

Vad vore Halloweenfirandet utan pyssel på temat? Vi dukar upp med allt du behöver för att pyssla din egen halloweenmask! Hela familjen är välkommen - låt kreativiteten flöda och pyssla loss tillsammans!

Spökparad med Yessi

På med din rysligaste utstyrsel! Spöke, häxa, djävul eller kanske något helt annat? Det är dags för spökparad genom campingen och självklart kommer Yessi att delta.

Aktivitet sommarunderhållning

Halloween-Quiz för hela familjen

Quiza loss och visa dina kunskaper, tävla mot varandra eller utmana dig själv. Här väntar ett roligt halloween-quiz och liveunderhållning för hela familjen, hur bra koll har du?

Kusligt kul familje-disco med Yessi

Förbered dig på en kväll fylld med skratt och dans. Och ja, ni gissade rätt – Yessi kommer självklart att medverka och sprida sin smittande energi på dansgolvet. Så sätt på dig dina bästa dansskor och din mest skrämmande outfit - det här blir kusligt kul för hela familjen!

Halloween på camping

Spökvandring

Mörkret har fallit och alla campingens monster har vaknat till liv. Vågar du dig ut på en promenad? Följ med på ett spännande äventyr genom din destinations alla skrymslen och vrår.

Ballongfigurer

Alla blir glada av en ballong! Därför har Yessi bestämt att campingen ska fyllas av ballonger. Men inte vilka ballonger som helst – ballongfigurer. Hur glad blir man inte av en vacker blomma, en liten hund eller varför inte ett Yessi-hjärta?

Halloween på camping

Yessis läskiga skattjakt

Yessi är ju som ni vet en ekorre och ekorrar är väldigt bra på att gömma saker. Den här gången har Yessi anordnat en kuslig skattjakt och ingen vet vad som väntar... Men låt dig inte skrämmas (för mycket) Hugg tag i en trygg hand och följ kartan!