Halmstad Äventyrsland

Halmstad Äventyrsland ligger endast 10 minuter i bil från vår camping First Camp Tylösand-Halmstad. I äventyrslandet finns flera roliga och spännande temaområden: Dinosaurielandet, Vattenlandet, Karusellpark, Piratland och Sagoland & Miniland. Här är du i en park som passar hela familjen!

 

Dinosaurielandet

Här får barnen kliva in i en värld för flera miljoner år sedan. Flera verklighetstrogna dinosaurier finns uppställda i området och här lär gästerna sig om fossiler, hur dinosaurierna levde och vad de åt och mycket mer. Här får barnen även leta efter dinosaurieben i parkens egna utgrävning!

 

Vattenlandet

Bada i härligt temperereade utomhuspooler, Splash Zone, river boats, tvilling-banan där syskonen eller kompisarna tävlar för att åka ner på snabbast tid eller njut med de minsta barnen i barnpoolen. Här finns även Tornadon som är den rödgröna rutschkanan och Chocken som slingrar sig runt ovanför poolområdet.

 

Karusellpark

Vad är en nöjespark utan karuseller? Här finns flera roliga åkattraktioner för stora och små som ökar adrenalinet i kroppen och lockar fram skratt hela dagen!

 

Piratlandet

Skepp och hoj! På Halmstad Äventyrsland finns även pirater med piratland och piratbåt. Delta i 3-kamp eller busa med vattenkanonerna, roligt är bara förnamnet i parken!

 

Sagoland & Miniland

I parken finns olika verklighetstrogna miniatyrbyggnader som finns på riktigt runt om i Sverige. Globen och Drottningholms slott är några av verken du kan hitta i skala 1:1000.