Ladda upp med stugmys i Juni

Boka stuga med 15% rabatt hos First Camp – Skandinaviens största campingkedja med över 55 destinationer att välja på.

Du som är kund hos E.ON får 15% på stugor hos First Camp under 1 juni och fram till 22 juni! Hämta din rabattkod under Mina kundförmåner på E.ON:s hemsida.

Ladda upp inför sommaren och unna dig ett riktigt stugmys under Juni tillsammans med First Camp. Som kund hos E.ON får du 15% rabatt på stugboende från 1 juni och fram till 22 juni. Perfekt för dig som vill mysa till det lite extra med familj eller vänner och få en försmak av den härliga svenska sommaren!

First Camp är Skandinaviens största campingkedja med över 55 destinationer att välja på. Njut av allt från rogivande natur i Norrland, till den härliga Dalakulturen eller de fina stränderna i Skåne. Ja, här finns något för alla. Du kan välja bland större helt utrustade familjestugor, till mindre och enklare stugor. Bo granne med naturen och de härliga omgivningarna, samditigt som du har närhet till roliga utflyktsmål och spännande äventyr på campingområdet.

På flera av destinationerna finns nämligen roliga hyraktiviteter som cyklar och trampbilar, men också lekplatser, äventyrs- och minigolf, padelbanor, poolområden, restauranger och mycket mer som gör din semester komplett!

Välj Flex när du bokar! Det är vårt flexibla prisalternativ med möjlighet att boka om eller av oavsett anledning fram till kl. 15.00 dagen innan ankomst.

Det är tryggt och enkelt att boka din stugsemester hos oss på First Camp.

Boka stugsemester i Juni med 15% rabatt

  • Erbjudandet gäller på alla First Camp-destinationer i Sverige
  • Erbjudandet gället boende i stuga från 1 juni fram till 22 juni 2022
  • Gäller endast bokningar som görs online på firstcamp.se
  • Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudande
  • Hämta rabattkoden under Mina kundförmåner på E.ON:s hemsida (koden fyller du i när du kommer till betalningssteget i onlinebokningen på firstcamp.se)

Trevlig vistelse önskar vännerna på E.ON och First Camp

Din guide till Skåne

10 utflyktstips för dig som vill upptäcka Skåne.

Hitta till Sveriges skönaste stränder

För dig som älskar strandlivet. Boka stuga alldeles intill!