Hoppa till innehåll

Familjecamping

Inspiration till årets bästa familjesemester

Det finns inte mycket som slår familjesemester på hemmaplan när sommaren är sådär riktigt skön som bara en svensk sommar kan vara, ja du vet. Vi har samlat våra bästa tips inför årets Svemester i flera inspirerande artiklar. Häng med ☀️

Vad är viktigt för din familj? Förutom riktigt schyssta bokningsvillkor vill säga. Bokar du med Flex får du alltid pengarna tillbaka om du ångrar dig. För det är ju trots allt din dyrbara semester vi talar om. Kanske trivs ni bäst bland salta bad och färska skaldjur? Eller glider du och familjen helst runt på en luftmadrass i poolen? Eller njuter ni möjligen som mest på långa promenader i den fridfulla naturen? Fundera lite på den.

First things first om man säger så – om du har campat innan eller inte spelar ingen roll. Här finns något för alla. Och för dig som inte har ett eget krypin på hjul finns nära 1500(!) mysiga stugor att hyra på våra destinationer. Allt som oftast har du dessutom en egen altan där sommarkvällar som bekant spenderas allra bäst.

Vill du uppleva ännu mer ska du välja en destination som bjuder på årets aktivitetsprogram* – till bredden fyllt med barnklubbsaktiviteter, träningspass och fantastisk underhållning. Med nära 40 destinationer i hela Sverige kan du välja fritt bland hisnande naturupplevelser, sköna poolmoments och lata dagar på stranden, helt enkelt. Och du, kom ihåg att du behöver inte åka långt för att njuta av semestern. Chansen är stor att du hittar en destination nära dig.

Redo att skapa nya semesterminnen?

Fixa chartersemestern i Sverige

På jakt efter sommarens skönaste barnsemester? Blev charterresan inställd? Eller är du nyfiken på vad vi egentligen menar med att chartersemestra i Sverige. Kolla in den här artikeln och inspireras, planera och varför inte boka in några mysiga familjedagar vid en kritvit strand i sommar? Väljer du Flex har du möjlighet att ändra dig fram till dagen före ankomst och få pengarna tillbaka.

Komplett semester vid poolkanten

En riktigt fin sommardag är det skönt att kunna svalka sig. Ellerhur? På flera av våra destinationer finns härliga poolområden, vattenrutschkanor och skön semesterkänsla att hämta från poolkanten. Känner du någon som vill öva på sin kanonkula i sommar? Kolla då in här.

 

Hyr en stuga i sommar: våra 10 bästa tips

Gör sommarstugedrömmen till verklighet och hyr en stuga under semestern i sommar. Frågan är bara hur familjen trivs bäst – vi har allt från enkla campingstugor till mysiga familjestugor med självhushåll och riktigt stora… stugor, ja snarare villor på vissa destinationer. Här kan du hitta inspiration till din semesterdröm.

Yessi barnklubb

Barnklubbarnas barnklubb

En familjesemester där barnen (näst intill) sköter sig själva. Låter inte det härligt? På 24 destinationer över hela Sverige bjuds det på sköna barnklubbsaktiviteter hela sex dagar i veckan mellan vecka 27-32 i sommar. Lyckodjuret Yessi har lovat att hälsa på och gå på äventyr med alla barnen så ofta hon hinner.

 

Festlig underhållning

Det ska va gött å leva, var det någon som sjöng en gång. Och vi håller med! Inte minst under semestern. Mellan varven är det ju rätt gött att också slå sig ner och bli underhållen för en stund. I sommar bjuds det på sprakande underhållning, musikquiz och skön livemusik fyra dagar i veckan mellan vecka 27-32 på 24 utvalda destinationer. Tjoho!

traning pa campingen

Träna med hela familjen 

Träning + camping och familjesemester är en dunderskön kombo. Kanske är det inte många som tänkt tanken innan men det är faktiskt riktigt roligt att röra på sig tillsammans – hela familjen. Måndag-torsdag vecka 27-32 startar vi dagen med dans, yoga, HIIT och cirkelträning –  både barn och vuxna är välkomna att delta. Självklart helt gratis för våra gäster.

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet

Smart Stay

Bättre boende för nytänkande företag Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende...

Läs mer

Klassificering på First Camp

Guide till din nya favoritdestination Vad betyder egentligen symbolerna? Våra destinationer är...

Läs mer

First Camp Club

First Camp Club Om du gillar camping kommer du att älska First Camp Club. Det är vår egen...

Läs mer

Padel på First Camp

Bli padelproffs på semestern Har du hängt med i padelsvängen? Om inte har du chansen nu!...

Läs mer

Vässla

Hyr Vässla Bike Enkla, smarta och miljövänliga utflykter med Vässla Vässla Bike och First...

Läs mer

Barnklubb

Campingsveriges största barnklubb Sommaräventyr med ekorren Yessi – nu med rekordmånga...

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från enklare...

Läs mer

Flex och bas

Mer frihet med flex och bas I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka...

Läs mer

Danska campingplatser

Våra danska campingar Här hittar du alla våra danska campingar. Fyra av campingarna är belägna...

Läs mer

Svenska campingplatser

Våra svenska campingar Här hittar du alla våra svenska campingar. Nära 40 destinationer med...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bästa campingarna på västkusten

Läs mer

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer

Vårens måsten i Campingsverige

Läs mer