Hoppa till innehåll
Halloween på campingen

Fira Halloween på campingen

Varför inte fira Halloween på campingen i år? Boka en campingsemester under höstlovet och skapa lite extra Halloween-känsla med läskiga pumpor utanför husvagnen, dekorationer med spöken i fönstren och spännande mat med pumpa. Kanske blir det en pumpapaj i campingstugan eller en pumpasoppa i husvagnen i år?

Höstlovserbjudande på stugor

Utnyttja höstlovet i år och boka en stuga mellan 26/10 – 5/11 och få 25% rabatt på din bokning! Läs mer om hörslovserbjudandet här.

Tips på parader och spökvandringar

I flera städer arrangeras även Halloween-parader och spökvandringar för barn och vuxna, så en weekend eller vecka på campingen under höstlovet kan fyllas med roliga minnen! Funderar du på att campa på First Camp Arcus-Luleå under höstlovet så arrangeras spökvandringar på Hägnan  under oktober och början av november. Bor du på First Camp Nydala-Umeå finns spökvandringar vid Hemsökta backen i Umeå, och spenderar du lovet på First Camp Skutberget-Karlstad finns Halloweenparaden som går genom Karlstad. I Karlstad finns även nattvandringar på Brigadmuseet.

Förutom läskiga aktiviteter finns roliga inom- och utomhusaktiviteter vid samtliga av destinationer som har öppet året runt. Kanske ett besök till Älgens hus i Umeå låter spännande, eller en dag med äventyr på nöjeshallen Alcatraz i Luleå? Lockar en höstweekend i Malmö så finner du bra shopping, roliga museum och historiska platser nära till hands. Om lugn, avkoppling och härlig natur är det viktigaste har vackra Gunnarsö många fina områden att upptäcka på östkusten.

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på fem av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Campingtourbiljetten

Med Campingtourbiljetten får du upptäcka 24 destinationer i Sverige, Danmark och på Regenbogens...

Läs mer

Europas största campingallians

Har du fått smak på upplevelserna från First Camps svenska destinationer? Kanske har du till och...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att sommaren ibland känns för kort? Förläng sommaren och ställ upp husvagnen hela...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Caravan Stockholm 2019

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer