HALLOWEEN PÅ FIRST CAMP

En fullspäckad helg med aktiviteter för hela familjen - helt gratis!

Halloween på camping

Fira Halloween på camping

Mängder av gratis aktiviteter hela helgen - och busiga äventyr med Yessi 👻

Är du redo för ruskigt roliga höstlovsaktiviteter? Halloweenhelgen är fullspäckad med kusliga aktiviteter för stora som små på fyra utvalda destinationer. Halloweenpyssel, Yessis läskiga skattjakt, spännande spökvandring och mycket mer står på programmet. Häng på och fira halloween på camping. Du vågar väl komma? 😉

Hagön - Halmstad

Orsa - Dalarna

Råå Vallar - Helsingborg

Sibbarp - Malmö

Lördag 28/10

10.00 Pyssla din egen halloweenmask
11:30 Yessis läskiga skattjakt 🐿
14:00 Halloweenparad 🐿
16:00 Halloween-Quiz för hela familjen

Söndag 29/10

12.00 Yessi hälsar på 🐿
12:30 Ballongfigurer
15:00 Ansiktsmålning
16:30 Familje-disco 🐿
18:00 Spökvandring

🐿 = Yessi är med på aktiviteten, hurra!

Alla aktiviteter är helt gratis!

Yessi Halloween

Yessi hälsar på

När vårt älskade lyckodjur Yessi kommer vet ni vad som gäller: magiska kramar, sprudlande campinglycka och mängder med kärlek väntar.

Ansiktsmålning

”Det bästa vi har är vår fantasi” brukar Yessi alltid säga. Med vår halloween-ansiktsmålning kan du förvandlas till ett kusligt spöke, en vandrande zombie eller kanske något annat läskigt?

Halloween Hagön

Pyssla din egen halloweenmask

Vad vore Halloweenfirandet utan pyssel på temat? Vi dukar upp med allt du behöver för att pyssla din egen halloweenmask! Hela familjen är välkommen - låt kreativiteten flöda och pyssla loss tillsammans!

Spökparad

På med din rysligaste utstyrsel! Spöke, häxa, djävul eller kanske något helt annat? Det är dags för spökparad genom campingen och självklart kommer Yessi att delta.

Aktivitet sommarunderhållning

Halloween-Quiz för hela familjen

Quiza loss och visa dina kunskaper, tävla mot varandra eller utmana dig själv. Här väntar ett roligt halloween-quiz och liveunderhållning för hela familjen, hur bra koll har du?

Kusligt kul familje-disco

Förbered dig på en kväll fylld med skratt och dans. Och ja, ni gissade rätt – Yessi kommer självklart att medverka och sprida sin smittande energi på dansgolvet. Så sätt på dig dina bästa dansskor och din mest skrämmande outfit - det här blir kusligt kul för hela familjen!

Halloween på camping

Spökvandring

Mörkret har fallit och alla campingens monster har vaknat till liv. Vågar du dig ut på en promenad? Följ med på ett spännande äventyr genom din destinations alla skrymslen och vrår. Ett måste när man firar halloween på camping!

Ballongfigurer

Alla blir glada av en ballong! Därför har Yessi bestämt att campingen ska fyllas av ballonger. Men inte vilka ballonger som helst – ballongfigurer. Hur glad blir man inte av en vacker blomma, en liten hund eller varför inte ett Yessi-hjärta?

Halloween på camping

Yessis läskiga skattjakt

Yessi är ju som ni vet en ekorre och ekorrar är väldigt bra på att gömma saker. Den här gången har Yessi anordnat en kuslig skattjakt och ingen vet vad som väntar... Men låt dig inte skrämmas (för mycket) Hugg tag i en trygg hand och följ kartan!

Spendera höstlovet eller campa på Halloween - här är fler tips!

Vill du se fler roliga aktiviteter som händer på höstlovet på First Camp? Här kan du se fler tips på roliga aktiviteter!