Kickstarta våren - campa för 100 kr/natt! 😎

Snart drar säsongen ÄNTLIGEN i gång och detta ska såklart firas, i hela tre månader! Under utvalda helger i april, maj och juni kan du haka på våryran och boka camping för endast 100 kr/natt, hurra!

Kom och fira med oss och starta campingvåren på bästa vis. Boka camping på din favoritdestination eller passa på att upptäcka en ny säsongen till ära. Oavsett vad kommer du kunna campa för endast 100 kr/natt på alla destinationer i Sverige, Norge och Danmark. Ingen kod behövs, priset gäller på BAS-bokningar och är redan laddat i bokningen. Enkelt, smidigt och bra – precis som det ska vara när man campar.

Ta med familjen, vännerna eller dina bästa campinggrannar och fira in våren tillsammans med oss. Spana in alla datum och destinationer längre ner på sidan! Kampanjen gäller för boende bokat under hela helgen, så för att nyttja det grymma priset bokar du fredag-söndag för endast 200kr.

2-4 juni

Spännande äventyr i juni

När den efterlängtade norrländska våren är här välkomnar vi den såklart med vidöppna armar! Campa för 100 kr/natt den 2-4 juni på någon av våra pärlor i norra Sverige!

Tips!

  • Njut av vandring och friluftsliv
  • Våga dig på årets första dopp
  • Utforska norrländska smultronställen

Klicka på din destination för att boka camping till fyndpris!

Kampanjen är fördelad på tre olika helger utifrån när destinationerna har säsongsstart. Detta beror på att våren inte infaller samtidigt i vårt avlånga land. Minimum bokning under perioderna är 2 nätter.

Campingtips inför vårens äventyr