Påsklov camping

PÅSKLOVET PÅ FIRST CAMP

Äggstra roliga påsklovsaktiviteter med Yessi - helt gratis!

Yessis påsklov!

Påskcamping med äggstra allt! 🐣

Camping + påsklov = sant! 🐥 Påskledigheten närmar sig och vad passar då inte bättre än att ta med familjen på ett roligt äventyr? Mellan 7-9 april bjuder vi in till ett härligt familjefirande med äggstra roliga påsklovsaktiviteter, på fyra utvalda destinationer! Aktiviteterna passar såväl små som stora campare och dessutom är Yessi med på många av aktiviteterna, det vill du inte missa!

Ta med husvagnen, husbilen eller hyr en mysig stuga tillsammans med familjen. Njut av ledighet, vårkänslor och allt härligt som campinglivet har att erbjuda. Och alla roliga aktiviteter såklart – som dessutom är helt helt gratis för våra gäster, jippie!

Längre ner på sidan hittar du hela påsklovsprogrammet. Psst… Glöm inte att du kan boka med flex om du känner dig osäker! 😉

Destinationer med påsklovsaktiviteter

Råå Vallar - Helsingborg

Familjefavoriten Råå Vallar – Helsingborg har ett perfekt läge precis vid vattnet och slående utsikt över Ven och Danmark. En utmärkt destination för hela familjen.

Orsa - Dalarna

Orsa - Dalarna

Välkommen till Orsa - Dalarna, även kallat Dalarnas riviera. Här bor ni naturnära längs Orsasjöns kilometerlånga strand, med mängder av upplevelser i närområdet.

Sibbarp - Malmö

Sibbarp - Malmö

Spendera påsklovet i Malmö, med utsikt över Öresundsbron och cykelavstånd in till city. Sibbarp - Malmö är perfekt för er som vill semestra citynära.

Hagön - Halmstad

Bara 6 kilometer från Halmstad ligger Hagön – Halmstad, här bor ni fint och bekvämt och samtidigt oförskämt nära till vattnet.

Fredag 7/4

10.00 Yessi hälsar på
10:30 Ansiktsmålning
11:30 Påskpyssel
14:00 First Camp-loppet
15:45 Yessi hälsar på
16:00 Dansshow med Yessi Crew

Lördag 8/4

10.00 Yessi hälsar på
10:30 Ballongfigurer
11:30 Påskig 5-kamp
14:00 Påskparad
16:30 Quiz för hela familjen

Söndag 9/4

10.00 Yessi hälsar på
10:30 Zumzums bästa påsklekar
11:30 Ansiktsmålning
14:00 Äggjakt
15:45 Yessi hälsar på
16:00 Disco

Yessi hälsar på

När vårt älskade lyckodjur Yessi kommer vet ni vad som gäller: magiska kramar, sprudlande campinglycka och mängder med kärlek väntar.

Ansiktsmålning

”Det bästa vi har är vår fantasi” brukar Yessi alltid säga. Med en kul ansiktsmålning kan du förvandlas och bli en påskhare, en kyckling eller varför inte världens bästa Yessi?

Påsk First Camp Yessi

Påskpyssel

Vi dukar upp med roligt och traditionsenligt
påskpyssel. Mysigt och roligt för hela familjen, låt kreativiteten flöda!

First Camp-loppet

Stockholm Marathon, Göteborgsvarvet och alla andra lopp får se upp i backen för här kommer First Camp-loppet! Vi värmer upp ordentligt innan med både dans och stretching och sen är det bara att ge sig iväg.

Yessi musikvideo

Dansshow med Yessis Crew

Ekorreografin sitter som en smäck i denna barnshow som bjuder upp till dans! Våra artister, eller Yessis Crew som de brukar kallas, berättar om äventyren de fått vara med om med Yessi och allt knasigt de stött på. Kom och dansa och ha kul med oss!

Påsk First Camp Yessi

Påskparad

På med er påskigaste utstyrsel! Det är dags för
påskparad. Påskkäring, påskgubbe, påskhare eller
kanske rent av ett ägg?

Ballongfigurer

Alla blir glada av en ballong! Därför har Yessi bestämt att campingen ska fyllas av ballonger. Men inte vilka ballonger som helst – ballongfigurer. Hur glad blir man inte av en vacker blomma, en liten hund eller varför inte ett Yessi-hjärta?

Påsklov camping

Påskig 5-kamp

Tävla tillsammans med hela familjen och dina bästa
campinggrannar, i Yessis roliga och lite knasiga 5-kamp. Se till att ladda upp ordentligt innan, för detta blir roligt kan vi lova!

Disco

Dansa, pausa! Eller snarare dansa, dansa! Kan du dansa som Yessi och vicka på den långa ludna svansen? Kanske du är grym på att snurra eller shuffla eller dansa en riktigt ful fuldans! Det blir ett härligt disco med kul danslekar och sköna moves!

Quiz för hela familjen

Quiza loss och visa dina kunskaper, tävla mot varandra eller utmana dig själv. Här väntar ett roligt påsk-quiz, hur bra koll har du?

Zumzums bästa påsklekar för hela familjen

Visste du att Zumzum är riktigt grym på att planera och komma på roliga lekar? Tillsammans kör vi Zumzums bästa påsklekar, och hela familjen får såklart vara med!

Påsk First Camp Yessi

Äggjakt

Yessi behöver din hjälp att hitta alla påskägg som påskharen gömt. Tillsammans går vi på spännande äggjakt, häng med!

*Frånpriserna är ett genomsnitt från perioden 6-10 april 2023. Vänligen observera att våra priser är dynamiska och kan komma att ändras. Minimum bokning är tre nätter.