Hoppa till innehåll

Nordic Camping blir First Camp

Nordic Camping blir First Camp

Skandinaviens största campingkedja

Nu kan du som campare hitta över 40 destinationer på en plattform! Campingkedjorna First Camp och Nordic Camping & Resort har nu gått samman under namnet First Camp. Tillsammans, som en kedja, är vi Skandinaviens största campingkedja med destinationer från Luleå i norr till danska Römö i söder.

Flera fördelar

Som en gemensam campingkedja har vi möjlighet att utveckla våra destinationer och satsa mer digitalt för att ta gästupplevelsen till en helt ny nivå. Det blir även enklare för dig som gäst, som nu kan hitta allt du behöver på en gemensam hemsida och app. Du kan även bli medlem i First Camp Club och samla poäng på dina bokningar på alla svenska destinationer i kedjan. Alla 40 destinationer bokas i samma bokningssystem, och har du frågor och vill komma i kontakt med oss kan du ringa vårt Contact Center som svarar på dina samtal alla dagar i veckan eller kontakta oss via våra sociala medier, eller maila oss på hej@firstcamp.se

Enkelt att resa i mobilen

Vi erbjuder dig som gäst ett smidigt sätt att söka och boka din nästa resa! I vår app finns alla 40 destinationer samlade - direkt i din ficka!

Gemensam medlemsklubb

Läs mer

Smidigare bokning - läs om vår app

Läs mer

Fler resmöjligheter med 40 destinationer

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer