Hoppa till innehåll

Europas största campingallians

Partners i Europa – 29 destinationer

Har du fått smak på upplevelserna från First Camps svenska destinationer? Kanske har du till och med besökt First Camp Lakolk Strand på danska paradisön Rømø? Då är du precis den som vi hade i åtanke när vi skapade campingalliansen med Regenbogen och Topcamp. Tillsammans kan vi erbjuda våra gäster upplevelser på sammanlagt 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.

I flera av länderna har vi gemensamma klippkort och presentkort. Du kan också få hjälp med telefonbokningar över gränserna. Campingalliansen utvecklas hela tiden och nya tjänster kommer till. Är du sugen på att besöka Norge, Tyskland eller Danmark? Tala med vår telefonbokning så hjälper de dig.

Våra norska destinationer

Ekeberg Camping

Ekeberg Camping

Ekeberg Camping är en av Oslos största campingplatser där du bor nära city med utsikt över staden och Oslofjorden samtidigt som du njuter av närheten till naturen. En perfekt destination för både citysemester och avkoppling.

Läs mer eller boka
Bogstad Camping

Bogstad Camping

I natursköna omgivningar i utkanten av Oslo finner du Bogstad Camping. Som gäst hos oss får du bo med närheten till vackra vandringsleder, badplatser och golfbanor. Med endast 13km till Oslo centrum får du uppleva det bästa av två världar.

Läs mer eller boka
Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark är en härlig semesterby belägen vid vackra Strandafjord perfekt för den aktiva familjen. Stort aktivitetsutbud med bland annat eget strandområde, spa, klätterpark, lekland och egen skidanläggningen gör att familjen kan njuta av campinglivet året runt.

Läs mer eller boka
Mjøsa ferie og fritidssenter

Mjøsa ferie og fritidssenter

Mjøsa ferie og fritidssenter ligger idylliskt vid sjön Mjösa norr om Hamar, med egen strand och badplats. Upplev lugnet på en perfekt destination för den naturälskande semesterfiraren.

Läs mer eller boka

Våra tyska destinationer

Boltenhagen

Boltenhagen

Boltenhagen är en destination som erbjuder både Östersjöns strand och närhet till urskogen Tarnewitzer. Gå natursköna promenader eller njut av en avkopplande stund i Wellness-oasen Paradies.

Läs mer eller boka
Born

Born

Vår destination i Born auf dem Darss på halvön Fischland-Zingst är den idealiska platsen för vindsurfare, kitesurfare och seglare. Precis intill hittar du vacker och orörd natur i nationalparken Vorpommersche Boddenlandschaft.

Läs mer eller boka
Egestorf

Egestorf

På randen till det äldsta natur- skyddsområdet i Nordtyskland ligger Egestorf, en perfekt destination för den naturälskande semester-firaren.

Läs mer eller boka
Göhren

Göhren

Göhren är ett högklassigt semesterparadis för hela familjen på ön Rügen i Norra Tyskland. Här hittar du god mat, finkorning sandstrand, wellness-anläggning, fantastiska surfmöjligheter och Kids Club för barnen.

Läs mer eller boka
Ladbergen

Ladbergen

Nära Osnabrück i centrala Nord-tyskland ligger Ladbergen, en familjär semesteridyll där du kan uppleva härliga vandringar och cykelturer runt den vackra sjön Buddenkuhle.

Läs mer eller boka
Nonnevitz

Nonnevitz

Nonnevitz ligger nära Östersjöns strand, men är samtidigt skyddad av höga träd. Upplev känslan av att bo mitt i en blandskog och njut av en lugn semester på vår unika bilfria camping.

Läs mer eller boka
Prerow

Prerow

På Prerow bor du precis vid den 2,5 kilometer långa drömstranden på den nordtyska Östersjöhalvön Darss mellan Rostock och Stralsund. Här har du vacker natur underhållning och superb service.

Läs mer eller boka
Tecklenburg

Tecklenburg

Precis vid Teutoburgerskogen, i närheten av Osnabrück, ligger Tecklenburg: den perfekta semesteranläggningen för den aktiva familjen. Hög service och stort aktivitetsutbud med bland annat egen simhall med flera vattenrutschbanor, tennisbanor, ridbanor och vandrings- och cykel- leder.

Läs mer eller boka
Bad Harzburg

Bad Harzburg

Omgivet av de vackra löv- och barrskogarna erbjuder semesteranläggningen Bad Harzburg allt du behöver för en aktiv semester med camping. Här kan du vandra, cykla, klättra på sommaren, och på vintern lockar Harz-regionen med bra vintersport.

Läs mer eller boka
Husum

Husum

Husum ligger i ett lugnt läge precis vid havet och samtidigt bara några minuters bilresa från Husums centrum. Där finns goda möjligheter till shopping, promenader och upplevelser.

Läs mer eller boka
Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att campingsäsongen ibland känns för kort? Förläng säsongen och ställ upp husvagnen...

Läs mer

Äventyr med din Camping Tour Ticket

Med vår Camping Tour Ticket kan du upptäcka 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och...

Läs mer

Köp ett aktivitetshäfte

Aktivitetshäftet ger dig finfina rabatter på våra mest populära aktiviteter. Det är ju ingen...

Läs mer

Campa med hund

Här har vi tillsammans med Doggy samlat tips för dig som campar med hund, allt från tips på...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer