Fläsian - Sundsvall
alt
City - Strömstad husbilsplatser
City - Strömstad

Renoveringar, förbättringar och nyheter 2023

Nytt år – nya campingminnen att se fram emot, inte sant? 😄 Vi ser så mycket fram emot ett nytt år fyllt av campinglycka och roliga minnen, och redan nu förbereder vi oss för fullt inför den stora campingsommaren. Ni, våra härliga gäster, ger oss hela tiden feedback genom våra gästenkäter, mail, sociala medier och inte minst möten såklart. Det är värdefulla åsikter och tankar som alltid ligger till grund för hur vi tänker när vi beslutar om nya investeringar, renoveringar, förbättringar och nybyggen. Är ni redo? Nu händer det en massa spännande saker ute på våra destinationer och här har vi listat allting!

Spännande nyheter att hålla koll på

Vi investerar i förbättringar, renoveringar och andra roliga nyheter under 2023. Allt för att förbättra gästupplevelsen för er – våra fantastiska campare! 😄 Här kan du läsa om vad som händer på din favoritdestination eller någon som du planerar att besöka under året. Glöm inte att följa oss på våra sociala medier. Håll utkik på vår Facebook och Instagram för uppdateringar längs vägen.

Stort tack för att ni tycker till. Era åsikter är viktiga för oss – för det är ju bara så vi kan bli bättre! Så fortsätt komma med tips, feedback och förbättringsförslag. Tillsammans skapar vi nya campingminnen som räcker länge. Riktigt länge.

Björkäng - Varberg

På trevliga Björkäng - Varberg kommer hoppkudden att bytas ut till en sprillans ny, perfekt för spralliga sommarben. Tömningsstationen för gråvatten kommer dessutom få en rejäl uppgradering, det kommer att bli så bra!

Ekerum - Öland

Förra året flyttade 20 helt nya villavagnar in på området, så har du inte passat på att bo en natt i dom är det hög tid att göra det under 2023. Inför året kommer vi att piffa till i receptionen och butiken, håll utkik för mer info!

Gunnarsö - Oskarshamn

På Gunnarsö - Oskarshamn kommer det att hända grejer. Ett nytt utekök kommer att byggas vid servicehuset, så att du kan njuta av matlagning i naturen. Dessutom kommer asfalteringen att förbättras på området, det blir alltså ännu smidigare att rulla in för en campingnatt.

Hagön - Halmstad

Självklart händer det grejer på Hagön under året. Miljöstationen vid servicehus 4 kommer få en uppiffning och i servicehus 1 och 4 väntar nya tvättmaskiner och torktumlare, dessutom kommer några av stugorna få lite extra kärlek.

Mölle - Höganäs

Älskade Mölle, här händer det grejer! Nu är det barnpoolens tur att få en helrenovering så att badäventyren kan fortsätta i samma takt som nu. Brunnbystugorna kommer även att totalrenoveras och fyra nya lägenheter kommer på plats, håll utkik!

Råå Vallar - Helsingborg

Familjefavoriten Råå Vallar är inget undantag. Några av lodgerna kommer att renoveras och bli ännu bättre, även villavagnarna kommer att få lite kärlek. Dom små camparna kan glädjas åt att vi kommer att få en hoppkudde och för dom som föredrar att slappa kommer nya solbäddar att installeras runt poolen, ett härligt år!

Sibbarp - Malmö

Bästa Sibbarp - Malmö, den ultimata destinationen för dig som vill kombinera citysemestern med avkoppling och sköna dagar vid strandkanten. Här kommer Köpenhamnstuga att få lite extra piff, så att stugsemestern blir ännu skönare.

Skönstavik - Karlskrona

Även på charmiga Skönstavik – Karlskrona händer det saker inför det nya campingåret. Här kommer familjebadrummet i servicehus 2 att renoveras så att det blir ännu smidigare för alla barnfamiljer.

Torekov - Båstad

Turistfavoriten Torekov lämnar ingen oberörd, och även här väntar en rolig nyhet. Inför det nya campingåret kommer tömningsstationen att uppgraderas, allt för att underlätta för alla underbara campare.

Tylösand - Halmstad

På vår populära destination Tylösand – Halmstad händer det även spännande saker. Här ska Västkuststuga få ett lyft med smarta investeringar som sätter guldkant på stugsemestern.

Åhus - Kristanstad

Spännande nyheter väntar på Åhus – Kristianstad! Inför detta campingår bygger vi sju nya lägenheter vilket skapar ännu fler möjligheter för sköna semestrar! Dessutom kommer herravdelningen i servicehus 1 att få en uppgradering.

City – Strömstad

I Strömstad händer det grejer kan vi lova. Inför campingåret 2023 byggs cirka 50 nya husbilsplatser på toppen av campingen, det betyder att ännu fler husbilsgäster får plats, hurra! Vi har även börjat med en stor renovering av servicehusen, och oj så bra det blir.

Edsvik – Grebbestad

På Västkustpärlan Edsvik – Grebbestad kommer tömningsstationen att uppgraderas, allt för att göra campingsemestern ännu smidigare för alla gäster. Dessutom möblerar vi om och gör återvinningsstationen mer tillgänglig.

Ekudden - Mariestad

Sköna Ekudden - Mariestad ligger bland vackra, knotiga ekar med en härlig sandstrand inpå knuten. Här kommer hoppkudden att bytas ut till en helt ny, perfekt för roliga sommarlovsdagar med mycket spring i benen.

Solvik - Kungshamn

En rolig nyhet för alla som älskar att hoppa loss! På familjefavoriten Solvik – Kungshamn kommer hoppkudden att få en uppgradering, perfekt för spralliga campingdagar. I receptionen ska det även läggas lite extra tid på att måla och snickra, riktigt tjusigt.

Arcus - Luleå

På underbara Arcus – Luleå händer det grejer under året, så här gäller det att hänga med. Minigolfen kommer att uppgraderas till en äventyrsgolf, poolområdet kommer att få lite extra kärlek och barnklubben lika så. Renoveringen av Bärlingestuga fortsätter och köken i två av servicehusen kommer att renoveras.

Björknäs – Boden

Ni har väl inte missat vår allra nordligaste destination, nämligen Björknäs – Boden? En riktigt populär familjedestination med ett roligt poolområde. I år kommer barnklubben att få lite piff och uteserveringen ska glasas in så att man kan njuta här oavsett vilket väder Boden bjuder på!

Enåbadet – Rättvik                 

Inte nog med att Rättvik är en mysig stad att besöka både under sommaren och vintern. Vår destination Enåbadet – Rättvik är dessutom öppen året runt och här slingrar sig den rogivande Enån inne på området. Men det hindrar minsann inte oss från att piffa till vissa delar. Några av stugorna kommer få en enklare renovering, håll utkik för mer info!

Moraparken – Dalarna

Populära Moraparken – Dalarna, vår stora dalaidyll är såklart inget undantag. Hit kommer det nyheter i form av både campingplatser och glampingtält, vilken lyx! Dessutom har stora delar av hotellet renoverats, så har du inte sett detta än borde du planera in ett besök till dalafavoriten.

Nydala – Umeå                       

Vi ser fram emot en fantastisk campingsäsong 2023 och som grädde på moset kommer vi delvis att renovera några av stugorna. Allt för att göra stugsemestern ännu skönare och bättre. Håll utkik efter mer info!

Orsa – Dalarna

På vår dalaidyll i Orsa händer mycket roligt kan vi lova. Campingområdet kommer att växa med ytterligare cirka 20 platser och Yessi kommer att sprida lite campinglycka både här och där. Sedan händer det även spännande saker i butik- och receptionsbyggnaden, så roligt!

Siljansbadet – Rättvik

Även kära Siljansbadet – Rättvik får utökning i form av cirka 15 nya glampingtält, så kul! Destinationen kommer även att få en hoppkudde, och redan nu vet vi att detta kommer bli en populär aktivitet bland alla små campare. Lekrummet ska piffas och det kommer du får höra mer om.

*Vi reserverar oss för eventuella justeringar i investerings- och underhållsplanen.