Hoppa till innehåll

Våra kärnvärden

Allt vi gör på First Camp genomsyras av våra värdeord: upplevelser, glädje, gemenskap och omtanke.

Upplevelser

Upplevelser är det vi erbjuder våra gäster och camping är det perfekta upplevelseboendet. Camping tar dig närmare naturen och närmare alla upplevelser både på anläggningen och i den omkringliggande naturen och samhället. Vi strävar alltid efter att göra det allra mesta av våra lägen. Att anlägga campingtomter och stugor på de vackraste platserna. Att utrusta anläggningarna med de bästa förutsättningarna för aktiviteter som äventyrsgolf, hopptorn och cykel-uthyrning. Det handlar också om att ge barnen andra upplevelser än skärmar. Med Blïx Barnklubb bjuder vi på aktiviteter, bus och skoj sju dagar i veckan under högsäsong.

 

Glädje

Glädje är känslan när man tänker tillbaka på sina campingminnen. Barndomsminnen, minnen med sina egna barn, minnen med sina barnbarn. Camping är glädje och det är en förmån att få arbeta som glädjespridare. På First Camp påminner vi varandra ofta om att vi är i glädje-branschen och vi vill att det ska smitta av sig på våra gäster.

 

Gemenskap

Gemenskap är en underbar känsla. Att tillhöra ett sammanhang, att bli sedd och umgås med andra. Att hälsa när man träffas, att utbyta ett leende. Att vara en del av en större familj, en campingfamilj. Barn som får nya campingkompisar, vuxna som får nya campingvänner och personal som får nya jobbarkompisar.

 

Omtanke

Omtanke är respekt. Respekt för de dyrbara semesterdagar som familjer väljer att spendera hos oss. Det är respekt för den som jobbat hårt i sitt liv och vill njuta av det bästa den svenska naturen har att erbjuda. Det är respekt för våra utländska besökare som kommer hit för att upptäcka vårt underbara land. Omtanke kostar inte mycket, det är en fråga om inställning. Att ta sig tid att bry sig om varandra.

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på fem av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Campingtourbiljetten

Med Campingtourbiljetten får du upptäcka 24 destinationer i Sverige, Danmark och på Regenbogens...

Läs mer

Europas största campingallians

Har du fått smak på upplevelserna från First Camps svenska destinationer? Kanske har du till och...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att sommaren ibland känns för kort? Förläng sommaren och ställ upp husvagnen hela...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Caravan Stockholm 2019

Läs mer

Julklappar och julklappstips

Läs mer

Aktiviteter vid vintercamping

Läs mer