Mer att välja på hos First Camp!

I år kan vi erbjuda hela 26 destinationer för dig som vill semestra hos First Camp i Sverige och Danmark eller hos Regenbogen i Tyskland.

Boka snabbt och enkelt online på firstcamp.se eller ring på 020-22 99 22 (Sverige och Danmark). Vill du boka i Tyskland ring Regenbogen på +49 431 237 237 0 eller boka online på regenbogen.ag.

Klicka här för att läsa om och boka våra fantastiska svenska och danska destinationer

Våra tyska destinationer

På Prerow bor du precis vid den 2,5 kilometer långa drömstranden på den nordtyska Östersjöhalvön Darss mellan Rostock och Stralsund. Här har du vacker natur underhållning och superb service.

Läs mer eller boka

Göhren är ett högklassigt semesterparadis för hela familjen på ön Rügen i Norra Tyskland. Här hittar du god mat, finkorning sandstrand, wellness-anläggning, fantastiska surfmöjligheter och Kids Club för barnen.

Läs mer eller boka

Boltenhagen är en destination som erbjuder både Östersjöns strand och närhet till urskogen Tarnewitzer. Gå natursköna promenader eller njut av en avkopplande stund i Wellness-oasen Paradies.

Läs mer eller boka

Nära Osnabrück i centrala Nord-tyskland ligger Ladbergen, en familjär semesteridyll där du kan uppleva härliga vandringar och cykelturer runt den vackra sjön Buddenkuhle.

Läs mer eller boka

Precis vid Teutoburgerskogen, i närheten av Osnabrück, ligger Tecklenburg: den perfekta semesteranläggningen för den aktiva familjen. Hög service och stort aktivitetsutbud med bland annat egen simhall med flera vattenrutschbanor, tennisbanor, ridbanor och vandrings- och cykel- leder.

Läs mer eller boka

Vår destination i Born auf dem Darss på halvön Fischland-Zingst är den idealiska platsen för vindsurfare, kitesurfare och seglare. Precis intill hittar du vacker och orörd natur i nationalparken Vorpommersche Boddenlandschaft.

Läs mer eller boka

Direkt vid den natursköna Geeste Kanal, inte långt från Bremerhaven ligger Bad Bederkesa, en parkliknande anläggning som erbjuder både båtutflykter, fiske och skön avkoppling.

Läs mer eller boka

Nonnevitz ligger nära Östersjöns strand, men är samtidigt skyddad av höga träd. Upplev känslan av att bo mitt i en blandskog och njut av en lugn semester på vår unika bilfria camping.

Läs mer eller boka

På randen till det äldsta natur- skyddsområdet i Nordtyskland ligger Egestorf, en perfekt destination för den naturälskande semester-firaren.

Läs mer eller boka