Mer att välja på hos First Camp!

I år kan vi erbjuda hela 28 destinationer för dig som vill semestra hos First Camp i Sverige och Danmark, eller hos Regenbogen i Tyskland eller Bestcamp i Norge.

Klicka här för att läsa om och boka våra fantastiska svenska och danska destinationer

Våra norska destinationer

Ekeberg Camping är en av Oslos största campingplatser där du bor nära city med utsikt över staden och Oslofjorden samtidigt som du njuter av närheten till naturen. En perfekt destination för både citysemester och avkoppling.

Läs mer eller boka

I natursköna omgivningar i utkanten av Oslo finner du Bogstad Camping. Som gäst hos oss får du bo med närheten till vackra vandringsleder, badplatser och golfbanor. Med endast 13km till Oslo centrum får du uppleva det bästa av två världar.

Läs mer eller boka

Hallingdal Feriepark är en härlig semesterby belägen vid vackra Strandafjord perfekt för den aktiva familjen. Stort aktivitetsutbud med bland annat eget strandområde, spa, klätterpark, lekland och egen skidanläggningen gör att familjen kan njuta av campinglivet året runt.

Läs mer eller boka

Mjøsa ferie og fritidssenter ligger idylliskt vid sjön Mjösa norr om Hamar, med egen strand och badplats. Upplev lugnet på en perfekt destination för den naturälskande semesterfiraren.

Läs mer eller boka

Våra tyska destinationer

På Prerow bor du precis vid den 2,5 kilometer långa drömstranden på den nordtyska Östersjöhalvön Darss mellan Rostock och Stralsund. Här har du vacker natur underhållning och superb service.

Läs mer eller boka

Göhren är ett högklassigt semesterparadis för hela familjen på ön Rügen i Norra Tyskland. Här hittar du god mat, finkorning sandstrand, wellness-anläggning, fantastiska surfmöjligheter och Kids Club för barnen.

Läs mer eller boka

Boltenhagen är en destination som erbjuder både Östersjöns strand och närhet till urskogen Tarnewitzer. Gå natursköna promenader eller njut av en avkopplande stund i Wellness-oasen Paradies.

Läs mer eller boka

Nära Osnabrück i centrala Nord-tyskland ligger Ladbergen, en familjär semesteridyll där du kan uppleva härliga vandringar och cykelturer runt den vackra sjön Buddenkuhle.

Läs mer eller boka

Precis vid Teutoburgerskogen, i närheten av Osnabrück, ligger Tecklenburg: den perfekta semesteranläggningen för den aktiva familjen. Hög service och stort aktivitetsutbud med bland annat egen simhall med flera vattenrutschbanor, tennisbanor, ridbanor och vandrings- och cykel- leder.

Läs mer eller boka

Vår destination i Born auf dem Darss på halvön Fischland-Zingst är den idealiska platsen för vindsurfare, kitesurfare och seglare. Precis intill hittar du vacker och orörd natur i nationalparken Vorpommersche Boddenlandschaft.

Läs mer eller boka

Direkt vid den natursköna Geeste Kanal, inte långt från Bremerhaven ligger Bad Bederkesa, en parkliknande anläggning som erbjuder både båtutflykter, fiske och skön avkoppling.

Läs mer eller boka

Nonnevitz ligger nära Östersjöns strand, men är samtidigt skyddad av höga träd. Upplev känslan av att bo mitt i en blandskog och njut av en lugn semester på vår unika bilfria camping.

Läs mer eller boka

På randen till det äldsta natur- skyddsområdet i Nordtyskland ligger Egestorf, en perfekt destination för den naturälskande semester-firaren.

Läs mer eller boka