alt
alt
Hökensås yessi
alt

Tusentals aktiviteter och massvis med skoj

Frihet, grillkvällar, naturupplevelser, goda vänner, skratt, högtider, ja camping är allt det där och ännu lite till… På 39 utvalda destinationer i Sverige, Norge och Danmark kan du under sommarens bästa semesterveckor ta del av ett saftigt aktivitetsprogram.

Lyssna här! Under 2023 genomför vi hundratals träningspass och över 1000 kvällar med underhållning. Totalt över 7000 aktiviteter och 2800 busiga träffar med Yessi. För alla förtjänar en sommar fylld av skratt, nya minnen och äventyr oavsett om man besöker oss en eller flera nätter helt enkelt. Självklart är alla aktiviteter helt gratis att delta i för våra gäster, vi vill att alla ska vara med!

På programmet finns sprakande underhållning i form av rafflande quiz och fantastisk show, roliga och lärorika barnklubbsaktiviteter tillsammans med lyckodjuret Yessi och träningen gör comeback med stärkande och roliga träningsformer. Klicka dig vidare och läs mer om våra aktiviteter här nedan!

Sommarens aktiviteter görs möjliga i samarbete med Show Concept by Sarah Howard. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Aktivitetsprogram vecka 27-32

Aktivitetsprogrammet 2023 bjuder på 30 roliga aktiviteter fem dagar i veckan för såväl stora som små campare. Yessi smög sig ut från skogen och dök upp på hela 19 av dessa för att busa med barnen.

Tisdag

 • 10:00 - 10:45 Yoga för vuxna
 • 11:00 - 11:15 Yessi hälsar på!
 • 11:30 - 12:30 Kompisklubben!
 • 13:30 - 14:45 Ansiktsmålning
 • 15:00 - 16:15 Skattjakt
 • 16:30 - 17:00 Fotboll
Aktivitet träning

Onsdag

 • 14:00 - 15:15 Ballongfigurer
 • 15:30 - 16:00 Yessis sångstund för de allra minsta
 • 16:15 - 17:00 First Camp-loppet
 • 17:45 Yessi hälsar på
 • 18:00 - 18:20 Dansshow med Yessis Crew
 • 20:00 QUIZ-show

Torsdag

 • 10:00 - 10:45 Cirkelträning för vuxna
 • 11:00 - 11:15 Yessi hälsar på!
 • 11:30 - 12:30 Pysselmys
 • 13:30 - 14:45 Ansiktsmålning
 • 15:00 - 16:15 Skattjakt
 • 16:30 - 17:00 Disco

Fredag

 • 14:00 - 15:15 Ballongfigurer
 • 15:30 - 16:00 Yessi firar
 • 16:15 - 17:00 Ekorrneval
 • 17:45 Yessi hälsar på
 • 18:00 - 18:20 Dansshow med Yessis Crew
 • 20:00 - HITS-show!

Lördag

 • 14:00 - 15:15 Yessi fyller år!
 • 15:30 - 16:00 Zumzums bästa hinderbana!
 • 16:15 - 17:00 Åter-vinnarna
 • 17:45 Yessi hälsar på
 • 18:00 - 18:20 Dansshow med Yessis Crew
 • 20:00 - Rock-show!

Mer om aktiviteterna

Cirkelträning för vuxna - Ett härligt träningspass där du får träna både styrka och kondition. Kom själv, eller ta med en kompis och träna ihop. Våra duktiga ledare peppar och pushar dig för en tuff och rolig träningsstund på semestern. Du bestämmer själv vilken nivå du vill lägga träningen på.

Yoga för vuxna - Börja dagen med att andas! Inga förkunskaper krävs. Passet avslutas med en stunds avslappning.

Kompisklubben - Vet ni vad? Yessi är magisk. Hjärtat i hennes panna är inte bara fint utan det sprider kärlek och värme till alla som behöver det. Ibland kanske man känner sig ledsen, man kanske inte fick vara med och leka eller så kanske man känner sig rädd och ensam av någon annan anledning. I Yessis kompisklubb får ALLA vara med! I Yessis värld är ALLA människor och ekorrar exakt lika värda - precis så som det ska vara.

Ansiktsmålning - ”Det bästa vi har är vår fantasi” brukar Yessi alltid säga. Med en kul ansiktsmålning kan du förvandlas och bli en cool tiger som springer snabbare än blixten, en vacker fjäril som luktar på blommorna eller varför inte bli världens bästa Yessi för en dag och bli precis lika busig och härlig som hon är! Det är bara fantasin som sätter gränserna och i Yessis värld är allt möjligt.

Skattjakt - Yessi är ju som ni vet en ekorre och ekorrar är väldigt bra på att gömma saker. Barn däremot är superletare och därför har Yessi gjort en spännande skattjakt för alla barnen att ge sig ut på. Vi går på jakt och letar efter ledtrådar som hon gömt till dem i naturen. Varje ledtråd innehåller en klurig och skoj utmaning som barnen måste lösa tillsammans för att få gå vidare mot nästa ledtråd. En kul aktivitet med mycket spänning och engagemang. Och såklart - en skatt!

Fotboll - Hög tid att lira lite fotboll! Alla får vara med, de som inte kickar får heja på!

Ballongfigurer - Alla blir glada av en ballong! Därför har Yessi bestämt att campingen ska fyllas av ballonger. Men inte vilka ballonger som helst - ballongfigurer. Hur glad blir man inte av en vacker blomma, en liten hund eller varför inte ett Yessi- hjärta? Kom och få 100% ballong-glädje!

Yessis sångstund för de allra minsta - Anpassat för barn 0-5 år. Vi sjunger och leker några av de mest kända barnsångerna. En mysig stund tillsammans med de minsta barnen.

First Camp-loppet - Stockholm Marathon, Göteborgsvarvet och alla andra lopp får se upp i backen för här kommer First Camp-loppet! En bana för vuxna och en för barnen att springa ute i vår vackra natur. Vi värmer upp ordentligt innan med både dans och stretching och sen är det bara att ge sig iväg! Självklart får man en cool medalj när man är i mål!

Dansshow med Yessis crew - Vi dansar, skakar våra lurviga och har hur kul som helst i denna fartfyllda dansshow där alla får vara med och dansa! Favoriter som ”Campa med oss” är självklart med, blandat med barnens alla bästa partylåtar. Nu kör vi!

Pysselmys - Vi målar, pärlar, pysslar och tar fram alla våra bästa konstnärskunskaper. Varje vecka har Yessi dessutom kommit på ett roligt tema som vi skapar kring tillsammans.

Disco - Dansa, pausa! Eller snarare dansa, dansa! Kan du dansa som Yessi eller vicka på den långa ludna svansen? Med allra största sannolikt kan du i alla fall shuffla och dansa riktigt ful fuldans! Det blir ett härligt disco med kul danslekar och sköna moves varje fredag för att komma riktigt i helg-stämning!

Yessi firar - Känner du någon som fyller år snart? Boka ett alldeles eget firande med Yessi och hennes kompisar, där de besöker er i stugan/husvagnen/tältet! Yessis firande bokas i receptionen. Max två bokningar av Yessi per tillfälle. Pris: 100kr som skänks vidare till välgörande ändamål efter säsongens slut!  

Ekorrneval - Ekorrneval! Du kanske inte visste det, men det är en flera hundra år gammal tradition att en gång i veckan så samlas alla ekorrar i träden och har en riktig ekorrneval! De dansar sig från träd till träd, pyntar sig med roliga hattar de gjort av ekollon och vinkar till alla älgar, rådjur och de andra djuren nere på marken. I vår ekorrneval stannar vi på marken, men vi skapar samma magiska stämning som vi sprider genom vårt ekorrnevalståg som leds av Yessi genom campingen! Kom och va’ me’ gammal som ung!

Yessi fyller år! - Hurra, hurra, hurra, hurra!!! Ni vet väl att ekorrar fyller år varje vecka? Det är sen gammalt. Och Yessi ÄLSKAR att fylla år. Det blir kalas med allt som hör till och såklart massor av överraskningar! Om du är bjuden? ALLA är bjudna på Yessis kalas. Välkomna!

Zumzums bästa hinderbana! - Yessi bästa kompis Zumzum är en humla som är supersnabb! Vi hjälps åt att bygga en kreativ, klurig och kul hinderbana, och sen ser vi hur snabbt vi kan ta oss igenom banan!

Åter-vinnarna - Yessi brukar alltid säga att när man återvinner så vinner man igen och igen och igen och igen och.. Och det är ju helt sant! Alla vinner på att återvinna! Det är exakt det vi ska göra i denna roliga aktivitet där vi återvinner precis vad som helst! Kanske du har en gammal äggkartong i husvagnen som är tom, eller ett par gamla skor som du har lekt fram massor av underbara minnen med men som inte längre håller ihop? Ta med dem och pyssla och skapa fantastiska återvinster. Självklart har vi även massor av spännande material på plats som Yessi samlat ihop till alla åter-vinnare!