Badland - First Camp Hoppa till innehåll

Hisnande badäventyr direkt vid havet

5-stjärnig camping på Fyn

5-stjärnig camping på Fyn

Tropiskt badland för hela familjen!

Bøsøre Strand är inte bara en destination för avkoppling. Vi erbjuder en av Fyns bästa vattenparker, där det finns plats för skoj och bus – både inomhus och utomhus.

Semester med badland – Inom- och utomhus vattenpark på Fyn

Från den övre poolen som är 80 cm djup kan du prova vår Surfing Hill, som är namnet på en av våra vattenrutschbanor. Därifrån hamnar du i det stora bassängen, där vattnet är 128 cm djupt. Vattenparkens barnpool är bara 30 centimeter djup, där barn kan plaska i det varma vattnet.

Öppettider

Inomhus
Lågsäsong
mån – sön
10.00 – 20.00
Högsäsong
mån – sön
10.00 – 22.00
Utomhus
Sommarlov 10.00 – 19:00

Vårt spaområde

I vårt spa kan du koppla av i 37 graders vatten. Här finns solstolar att slappa på hela dagen lång. Om du behöver något läskande kan du besöka vår sjöjungfrubar, där vi serverar kalla drycker för både unga och gamla. Om du blir hungrig kan du köpa små, varma rätter.

Kika in lågpriskalendern 🎉

Vad sägs om att boka din nästa resa till bästa möjliga pris? Välj själv var, när och hur du vill åka och låt lågpriskalendern göra resten av jobbet. Här får du förslag på bästa pris utifrån dina önskemål, hurra!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

12 tips på mindre campingar

Läs mer

12 tips på längdskidåkning

Läs mer