alt
kärradal camping barn
Jobba på First Camp - Lediga tjänster personal
alt

Ett hållbart semesterval – We Care 

I Skandinaviens största campingkedja, First Camp, tar vi hållbarhet på allvar - och vi menar verkligen allvar. En av våra värderingar, We Care, är inte endast ett tomt uttryck, utan är själva hjärtat i vår hållbarhetsfilosofi. Vi är inte bara camping, vi är hållbar camping! 🌍

Genom att integrera hållbarhet i varje led av vår verksamhet vill vi hålla taktpinnen och vara en positiv kraft för förändring. Vi ser varje destination som en plattform för miljövänliga och socialt ansvarstagande handlingar, där våra kollegor och gäster kan delta i en gemenskap som strävar efter en mer hållbar och glädjefylld framtid.

Med alla våra destinationer i Sverige, Norge och Danmark, sprider vi glädje och omtanke på varje plats. Vår grej är "moments of happiness" för vi tror och hoppas att varje campingupplevelse ska, och kan, vara ett hållbart minne nu, idag, och imorgon 🎉

Mer om våra hållbarhetsarbeten

Vårt miljöarbete

First Camp är Skandinaviens största campingkedja, och är man stor måste man vara snäll - speciellt mot miljön och vår planet. En av våra starka värderingar som vi dagligen arbetar med är nämligen We Care och därför lägger vi stort fokus på just miljö och hållbarhetsarbete i vårt dagliga arbete.

Jobba på First Camp - Lediga tjänster

Ett bättre samhälle

Tillsammans med våra partners, leverantörer, kollegor och gäster strävar vi för att göra vårt lilla hörn av världen, och även platser dit våra hjul inte alltid rullar fram, till ett bättre ställe. Som en del av vårt sociala arbete inom First Camp samarbetar vi tex med Plan International och MHF Motorförarnas Helnykterhetsförbund.