Norrrlands bästa campingar

Norrlands bästa campingar 2024!

Upptäck alla campingar i Norrland med vår guide ☀️

Med sina fantastiska fjäll, härliga stränder och spektakulära skogar är Norrland en drömdestination för alla campingentusiaster. Vi tar med dig på en resa genom Norrlands mest fantastiska campingplatser under alla årstider!

Här har vi listat Norrlands bästa campingar – från norr till söder:

# 1
Björknäs - Boden

Beläget vid sjön Stora Le erbjuder First Camp Björknäs – Boden en rofylld och vacker miljö. Här bor du fint och trivsamt med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Släpp loss ditt inre blötdjur i det stora poolområdet med både motionsbanor och stora vattenrutschbanor. Är du tävlingsinriktad kan du dessutom sikta ordentligt och vinna i en boule-tävling. För mer äventyr kan du även hyra SUP, kajak, trampbil eller cykel.

Björknäs - Boden

Camping på Björknäs i Boden

# 2
Arcus – Luleå

Vill du kombinera en avkopplande campingsemester fylld med äventyr för både vuxna och barn? Då är First Camp Arcus – Luleå ett utmärkt val! Här erbjuds en fridfull atmosfär och en vacker utsikt över älven. Dessutom är du omringad av en oslagbar natur. Här kan du njuta av mängder av moderna faciliteter. Till exempel det häftiga äventyrsbadet Arcusbadet och den omtyckta och utmanande höghöjdsbanan. För att inte tala om möjligheten att avsluta dagen med ett stärkande bastubad i campingens vedeldade bastu.

Arcus - Luleå

Stuga på Arcus i Luleå

# 3
Ansia – Lycksele

Intill storslagna Umeälven ligger den norrländska pärlan First Camp Ansia – Lycksele. Här kan du tillbringa dagarna på campingens egen sandstrand, njut av en relaxavdelning med panoramautikt över älven och låt barnen få leva ut på någon av de fem olika lekplatserna. För den äventyrliga resenären finns här otaliga vandringsleder och mängder av faciliteter så som fiske och kanotpaddling. Med andra ord väntar campinglycka för hela familjen!

Norrlands bästa campingar - Ansia i Lycksele

Ansia restaurang

# 4
Nydala – Umeå

Söker du en naturskön camping i Umeå? Välkommen till First Camp Nydala – Umeå. Här erbjuds ett fullspäckat schema med populära träningspass, barnklubb, padel, kvällsunderhållning och uthyrning av diverse fordon såsom cykel och trampbilar. Vad sägs om en promenad eller en löprunda i något av de vackra motionsspåren som campingområdet omges av? Detta, och mycket mer väntar dig i vackra Umeå.

Norrlands bästa campingar - Nydala Umeå

Umeå äventyrsgolf - Norrlands bästa campingar

# 5
Frösön – Östersund

First Camp Frösön – Östersund erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter. Från campingen utgår flera fornstigar och vandringsleder som ger er möjlighet att utforska såväl historien som den magnifika jämtländska naturen. Här kan ni också roa er med en runda minigolf, boule eller en match på basket- eller beachvolleybollplanen och för de yngsta finns en lekplats. Campingen för dig som vill njuta av livet, lugnet och naturens skönhet!

Camping Östersund- Frösön. Norrlands bästa campingar

Utsikt på campingen Frösön i Östersund. Norrlands bästa campingar

# 6
Fläsian – Sundsvall

Välkommen till destinationen som ligger i en av Sveriges vackraste städer. På First Camp Fläsian – Sundsvall bor du mitt i den norrländska naturen med Bottniska Viken som granne. Här kan du plaska och njuta dagarna långa på en härlig badstrand eller hyra en cykel för att lätt och smidigt kunna ta dig in till Sundsvalls vackra stadskärna. Dessutom finns det mängder av fina vandringsleder som du inte bara får missa!

Camping på Fläsian i Sundsvall

Stuga på campingen Fläsian i Sundsvall