Kärradal - Varberg, camping i Varberg
solvik sommarsäsong
alt
Kärradal - Varberg, camping i Varberg

Säsongsplats på First Camp

Njut av semesterkänslan i flera månader - boka säsongsplats här!

Bli säsongsgäst och kom och gå som du vill på campingen. Vi erbjuder säsongsplatser över hela Sverige – året runt på flera destinationer! När du bokar en säsongsplats kan du säkra Kristi himmelsfärd, pingst, midsommar och alla andra sköna dagar på just din favoritplats. Du kan njuta av varje solig för- och sensommardag och får maximal semesterkänsla hela säsongen, eller varför inte testa eftersäsong eller vintersäsong och koppla av i ditt eget krypin när svampsäsongen och vintermyset börjar?

Det bästa av allt är att du bestämmer helt enkelt själv när du vill att säsongen ska vara 😄 Nytt för i år att du kan boka din säsongsplats för sommaren 2024 online. Självklart kan du även boka din säsongsplats under vinter, för- och sensommaren också, men det gör du genom att kontakta destinationen direkt.

Erbjudanden just nu 🌟

Värva en vän till sommarsäsong

Har du en vän, kollega eller granne som alltid är avundsjuk på det ljuva säsongslivet? Då kommer här en unik möjlighet som ingen av er vill missa! När du värvar en vän till valfri First Camp destination till sommarsäsongen 2024 får både du OCH vännen 1000 kr rabatt var!

Paketpris på för- och eftersäsong

Flera av våra destinationer erbjuder för- och eftersäsong. Passa på att säkra en skön plats att njuta av vårvärmen, härliga sensommardagar och en magisk eftersäsong! Svårt att bestämma dig? Välj försäsong här och eftersäsong där – och få 500 kr rabatt på eftersäsongspriset.

säsongscamping sommar, säsongsplats familj

Säsongsfamiljen

Hur är det att vara säsongsgäst egentligen? Inspireras av några av gästerna som ingår i vår säsongsfamilj! Vad är det bästa med säsongscamping, vad ger dem campinglycka och vad är deras bästa tips för den som funderar på säsongslivet? Lär känna familjerna och ta del av deras berättelser!

Sommar, vinter eller hela året?

Semestern är kort, säsongen är lång. Så njut av alla lediga dagar i ditt alldeles eget paradis. Vi erbjuder säsongsplats under både sommaren och vintern. På flera av våra destinationer har du dessutom möjlighet att boka för- och eftersäsong. Passa på att säkra en skön plats att njuta av solens första varma strålar och upplev när  trädens knoppar blommar eller säkra de varma sensommardagarna och hoppas på en ”Brittsommar” på eftersäsongen!