alt
alt
alt
alt

Här blir ert möte till en upplevelse!

Vi kan både ta emot den stora och den lilla gruppen beroende på var ni vill åka och vad just ni vill hitta på under vistelsen. Tillsammans med er skräddarsyr vi ett paket som passar era önskemål och idéer på våra vackert belägna destinationer i både Sverige och Danmark.

Vi har erfarenhet av att ta emot olika typer av grupper som både vill stärka sin teamkänsla, göra roliga aktiviteter tillsammans eller arrangera utställningar och andra typer av evenemang. Våra destinationer ligger naturnära och har stora öppna ytor som passar perfekt för femkamp, fotbollscuper, agilitytävlingar och gruppaktiviteter. Vi utökar gärna vår erfarenhet med andra typer av grupper och välkomnar alla som vill mötas tillsammans i naturen.


Träningsläger

Fotboll, orientering, simning, skidor och skidskytte är några exempel på de träningsläger vi har hos oss.

Skolklasser

Team building i början av en termin för att bygga relationer eller som en härlig avslutning inför sommaren.

Hundträffar

Flera av våra destinationer passar perfekt för utställningar, agility, valpträffar och träningsläger.

Bröllop, firande och konfirmation

Vi är ett prisvärt alternativ för naturnära firande av jubileer, bröllop och konfirmation.

Fiske

Vi har vana att arrangera fisketävlingar och på fler av våra destinationer kan vi erbjuda fiskeguider för stora och små grupper.

Klubbar och föreningar

Gör ert möte till en upplevelse och samlas på någon av våra vackert belägna destinationer. Vi hjälper till!


Den lilla eller stora gruppen? Kontakta oss så hjälper vi till!

Är ni ett litet gäng på 12 personer eller stor grupp på 1200 personer? Hör av er till oss så tar vi fram ett alternativ som passar er! Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi med mer information. Ni kan även skicka ett mail till grupp@firstcamp.se eller via telefon: 010-2282101. Vi ser så mycket fram emot att höra från er!

Några av våra destinationer för grupper

Vill ni samlas tillsammans i den sagolika miljön i Lycksele, de naturnära aktiviteterna i Hökensås eller de vackra landskapen vid Skånes östkust? Här finns något för alla typer av grupper, stora som små! Läs mer om några av våra destinationer här. För flera alternativa destinationer kontakta oss via mail på grupp@firstcamp.se.

Aktiviteter tillsammans

På alla våra destinationer finns olika aktiviteter beroende på vad just ert sällskap är ute efter. Stora ytor för femkamp, fotbollsplaner för bollsport och andra roliga utomhusaktiviteter i härliga miljöer.

Träningsmöjligheter

Dags för träningsläger? Många av våra destinationer ligger i nära anslutning till träningsanläggningar för olika typer av sportaktiviteter. Flera destinationer har egna fotbollsplaner och andra större gräsytor att nyttja. Med delat boende i stuga är vi ett prisvärt alternativ för klubben eller föreningen.

Agility och hundutställningar

Flera av våra destinationer har bra lägen för både hundutställningar, agilitytävlingar och valpträffar. Stora gröna områden med utrymme för massa hopp och studs för våra fyrbenta vänner.

Mat och fikamöjligheter

Vill ni ta team buildingen ett steg längre och laga maten tillsammans som en gruppaktivitet, eller vill ni att vi tar hand om det? Utifrån era önskemål skräddarsyr vi ett alternativ som passar er. Vi kan alltid erbjuda catering och på några av destinationerna har vi egna restauranger.

Fiske, kanot, och sjöupplevelser

Spendera en dag på en lugn sjö och prova fiskelyckan tillsammans. Flera av destinationerna är belägna precis vid kusten eller vid fina sjöar och har utmärkta fiskemöjligheter såväl som SUP-, kanot- och kajakpaddling. En perfekt gruppaktivitet för alla åldrar.

Team building

Det finns inget som stärker gruppen lika mycket som att åka iväg några dagar tillsammans och spendera kvalitétstid ihop. Vi har samarbetspartners med lång erfarenhet av team building och kommer gärna med idéer på övningar för att stärka gemenskapen och roliga saker ni kan hitta på.

Kontaktuppgifter