Resort

Klim Strand – Nordvestkysten

Havvejen 167, 9690 Fjerritslev

Vacker natur i närheten av campingen

Nyhet! Nu har Klim Strand blivit en First Camp Resort, ett helt nytt undervarumärke för dig som föredrar det lilla extra under semestern. Läs mer här.

 

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten är en barnvänlig camping, men där det finns något för alla generationer.

 

Det finns knappast någon form av semester som ger mer mys och avkoppling än camping. Och det finns knappast någon campingplats som passar bättre för dina semesternöjen än First Camp Klim Strand. Så oavsett om du bor i husvagn, husbil, stuga eller ett tält så är First Camp Klim Strand – Nordvestkysten platsen där det händer.

 

Destinationen är fantastisk för både stora och små campare, här kan du aktivera dig både i snö, slask, regn, storm och inte minst i solsken. Läs mer om vad vår destination erbjuder under fliken ”Aktiviteter”, där du inte minst hittar vår stora vattenpark och lekplats inomhus.

 

Pssst.. Visste du att gratis tillgång till vattenparken och inomhuslekplatsen alltid kommer med priset när du är gäst på First Camp Klim Strand?

 

Vi rekommenderar alltid förhandsbokningar, men det är inget krav. Vi tar gärna emot drop-in-gäster, men kan inte garantera ledig kapacitet.


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Barnpool
Bastu
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
MTB
Pool
Relaxavdelning
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

Campingen styrs från KS167:ans däck
Campingens reception är utformad som en traditionell västjysk kutter och heter KS167. Från hennes däck kontrollerar vi campingens välbefinnande.

 

Här finns alltid ljus, lä och värme och man möts med ett leende vid incheckning, utcheckning, frågor eller liknande.

 

Öppettider
Campingen är öppen året runt. För incheckning utanför receptionens öppettider, vänligen kontakta First Camps Contact Center.

 

Du kan checka in med eller utan bokning, och du kan alltid kontakta oss om något går fel eller inte fungerar som förväntat.

 

Butiken och lekområdet följer receptionens öppettider.


Öppettider

20 juni1 september
måndagsöndag08:0022:00

I närheten av Klim Strand - Nordvestkysten

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.