Råbjerg Mile – Skagen

Kandestedvej 55, DK-9990 Skagen

Om den här campingen

Råbjerg Mile är en populär familjecamping med plats för alla. Destinationen ligger på toppen av Nordjylland, mitt i Danmarks storslagna natur på Skagens Udde. Avståndet mellan Nordsjön vid Kandestederne och Kattegatts lugna vatten vid Hulsig är endast 6 km och ger gott om möjligheter för strandbesök. Här kan du njuta av både strand, natur och härliga omgivningar.

 

Naturen kring destinationen bjuder in till utflykter, promenader, löpning och cykelturer samt enastående naturupplevelser. Campingplatsen ligger 12 km söder om Skagen, en mysig stad med fiskehamn och ett rikt handelsliv. Skagen bjuder på massor av kulturella möjligheter, t.ex. Skagen Museum, Anna och Michael Anchers hus, den tillsandade kyrkan, Grenen eller bara en promenad i hamnen. Staden ligger på cykelavstånd från campingplatsen och har den mest fantastiska cykelstigen, som går över Hulsig Hede till Skagen. Campingen ligger också centralt för fina cykelturer i området till bland annat Bunken Klitplantage, Ålbæk, Farm Fun, Kandestederne, örnreservatet, Tversted eller Tverstedsjöarna.

 

Se View 360 Virtual Tour

 

Camping nära Skagen – semester på toppen av Danmark

Platserna är anlagda i cirklar med växter på tre sidor, vilket innebär att campingplatsen aldrig kommer att upplevas som för stor, och de allra flesta av platserna är anlagda så att man har sitt eget personliga utrymme. På området finns både ett badland inomhus och en utomhuspool. Badlandet är alltid härligt om det danska sommarvädret skulle bjuda på en dag utan strandväder. Vi har även fotbollsplan, tennisplan, minigolf, flera roliga lekplatser och hoppkuddar.

 

Vi har något för varje smak och alla åldrar. På destinationen kan du hyra stuga och husvagn. Vi har både lyxstugor och vanliga standardstugor samt husvagnar att hyra. Det finns också möjlighet att hyra en av våra etablerade husvagnar. Är du på cykelsemester och kör längs cykelväg 208 på Vestkystruten, en av Danmarks nationella cykelleder, passerar du First Camp Råbjerg Mile och vi har alltid plats för cyklister på tältsemester. Tänker ni åka på campingsemester i stuga, husvagn, husbil eller tält så har vi plats för alla.


Vi erbjuder

Elbilsladdning
Expressutcheckning
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnpool
Cykelleder
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
Minigolf
Pool

Praktisk information

Servicebyggnader

Inbjudande och mycket funktionell – detta är standarden i våra servicebyggnader. De är välskötta och lätta att rengöra, så de ser alltid tilltalande ut för våra gäster.

I den stora servicebyggnaden mitt på campingen hittar du tvättstuga, kök, toaletter, familjebadrum, omklädningsrum med sött babybadkar och utlopp för kemisk toalett. Vi har även ett fiskkök där du kan rensa fisken du har fångat på kroken. I utkanten av campingen finns några mindre toalettbyggnader – enkelt och smidigt. I servicehuset vid entrén finns ett trevligt tv-rum för gemensam njutning, om vädret skulle bli av.

 

Laddstationer för elbilar

På First Camp Råbjerg Mile finns 2 laddstationer för elbilar.


Öppettider

22 mars8 maj
måndagsöndag08:0016:00

Campingen är öppen för övernattning i egen husvagn, husbil eller tält. In-/utcheckning sker via självbetjäning.

I närheten av Råbjerg Mile – Skagen

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.