Bastad Torekov glamping vaderon tält
alt
alt
alt

Upplev glamping

Glamping, ett lyxigt och bekvämt boende - en upplevelse nära naturen ✨

Välkommen att prova glamping på någon av våra fina destinationer i Sverige, Norge och Danmark.

Här är några destinationer där du kan glampa

Upptäck några pärlor i med glamping i Sverige, Norge och Danmark. Hitta destinationen närmast dig eller åk på road trip till en ny plats. Här är några av våra glampingdestinationer:

Mer plats för badkläderna?

Köp till lakan och handdukar för hela sällskapet! När du bokar online får du 15% rabatt.

Spara tid på semestern!

Passa på att köpa till slutstädning när du bokar din stuga. Du får 15% i onlinerabatt!

Vad är glamping egentligen?

Glamping har fallit över oss som en trend dom senaste åren, och vi förstår verkligen varför! Tänk känslan av att vakna till fågelkvitter, öppna upp tältet och mötas av en otrolig solnedgång. Glamping är som en skön kombination av att bo på lyxhotell och att sova i tält. Här får du det bästa av två världar helt enkelt. Sov i sköna sängar men ha samtidigt den naturnära känslan av att bo mysigt i tält tillsammans. Det perfekt boende för dig som älskar naturen, men inte riktigt är redo att slå upp ett blåsa upp en luftmadrass och slå upp ett eget tält, med allt vad det innebär.

När du bokar glamping hos oss på First Camp anländer du till ett färdiginrett glampingtält med sköna sängar, mysig inredning och ofta enklare köksgeråd och en matplats. Välj själv om du vill ta med lakan och handdukar eller anländ med minimal packning och låt oss fixa det. Lägg till lakan och handdukar i onlinebokningen eller hör av dig till oss för att lägga till det i efterhand.