City - Strömstad
City - Strömstad

City – Strömstad

Uddevallavägen, 45230 Strömstad

Hänförande vyer på Västkusten

First Camp City – Strömstad är en lugn och naturnära camping i äkta bohuslänsk miljö med närhet till havet. Här kan du koppla av och njuta av din semester på riktigt. Campingen är belägen i en härligt kuperad miljö på ett berg, där varje plats är unik med fina utsikter. Hos oss kan du campa med din husbil, husvagn eller tält i en vacker miljö och fantastisk utsikt. Platserna är plana varav ett flertal är asfalterade. Behöver vi säga att denna camping är riktigt populär bland husbilister?

 

Här på har du även nära till Strömstad centrum som har ett stort utbud av både shopping, restauranger och olika aktiviteter. En annan populär utflykt är till Kosteröarna utanför Strömstad, dit du tar dig med färjor över dagen.

 

Upplev kusten och Strömstad hos oss på First Camp City – Strömstad!


Vi erbjuder

Elbilsladdning
Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt
Incheckningsautomat

Aktiviteter

Cykeluthyrning
Strand och bad
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Ursäkta röran!
Det byggs för fullt på vårt nya område. Därmed vill vi ursäkta på förhand för ljudnivån runt 100-området.

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Närmsta riktiga busshållsplats är centralstationen som ligger ca 1,2 km bort. Vi har även en busstation där P-bussarna går ifrån på sommaren som ligger 600m bort.

 

Butik
Butiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Elbilsladdning
På City – Strömstad finns det 4 laddstationer för elbilar med 11 kW och typ 2-uttag. Vi har ingen möjlighet att ta betalt i receptionen och det går inte heller att förboka en laddplats. Laddning och betalning sker via InCharge-appen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns på utsidan av servicehuset, mellan dörrarna till kök och tvättrum.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvätt-maskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Vänligen se vår campingkarta.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Åldersgräns
Mellan 22 – 25 juni 2023 måste alla i sällskapet ha fyllt 25 år för att kunna boka och bo hos oss. Utöver denna vecka behöver alla gäster vara 18 år fyllda eller i målsmans sällskap. Giltig legitimation ska kunna uppvisas vid förfrågan.

 

Öppettider
First Camp City – Strömstad har öppet året runt.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0020:00

I närheten av City - Strömstad

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.