alt
Odense Fyn Danmark
Skagen Danmark
alt

Camping i Danmark

Upptäck alla våra campingplatser i Danmark

Vårt kära grannland Danmark är en populär campingdestination av många anledningar! Varje camping är unik och har sin charm, läs mer om våra destinationer och säkra ditt nästa äventyr till Danmark!

Aarhus – Jylland

På Aarhus är det grönt så långt ögat når i ett kuperat och vackert naturområde. Fridfulla och lugna omgivningar, med möjlighet att vara i Århus city på bara några minuter.

Ajstrup Strand – Aarhus

Ajstrup Strand är belägen i Östjylland bara 16 km från Århus pulserande stadskärna. Här finns mängder med möjligheter för alla semestrare, bad, cityäventyr & naturupplevelser.

Bogense City – Fyn

Här du campa och semestra året runt! Oavsett om du är ute efter aktiviteter och bad, eller avkoppling i vackra omgivningar, finns allt för naturälskare och stadsfolk.

Bøjden Strand – Fyn

På First Camp Bøjden Strand bor du med havet som närmsta granne, eftersom campingplatsen gränsar till en fantastisk och barnvänlig badstrand på tre sidor

Bøsøre Strand – Fyn

Här väntar en semester i vackra omgivningar och med massor av aktiviteter för hela familjen. Destinationen ligger på södra Fyn, precis intill havet och några steg till en härlig sandstrand.

Frigård – Flensborg Fjord

Frigård är en av Danmarks bästa campingar. Ett varierat naturlandskap med skog och strand nära Flensburgfjorden och tyska Flensburg. Ett perfekt stopp för genomresa vidare ner i Europa.

Grenen Strand – Skagen

Campingens läge intill den vackra badstranden är unikt som den enda i Skagentrakten. När du bor på här är du mer eller mindre i Skagen, Nordjyllands solpärla och storfavorit.

Hasmark Strand – Fyn

Hasmark är en av våra mest populära campingplatser i Danmark! Området är stort och här finns det mycket att göra för hela familjen. Badland, aktiviteter och äventyr väntar!

Holbæk Fjord – Sjælland

Själlands skönhet och lugn möter aktivitet och campinglycka på Holbæk! Campingen är omgiven av vackra öar och ligger naturskönt och avskilt.

Klim Strand – Nordvestkysten

Klim är en barnvänlig campingplats med badland inomhus och poolområde utomhus. Under sommaren ingår mängder med aktiviteter som barnklubb, träning och underhållning.

Lakolk Strand – Rømø

Lakolk är en riktig semesterpärla på södra Jylland, bara några mil från den tyska gränsen. Campingplats ligger vid sanddyner invid en av Europas bredaste sandstränder.

Råbjerg Mile – Skagen

Råbjerg Mile är en populär familjecamping med plats för alla. Destinationen ligger på toppen av Nordjylland, mitt i Danmarks storslagna natur på Skagens Udde.

Skovlund – Lillebælt

Med en stor vattenpark, flera lekplatser, fantastiska faciliteter, butik, restaurang och kanske Fyns vackraste havsutsikt Skovlund perfekt för en skön semester på Fyn.

Tempelkrogen –  Holbæk

Tempelkrogen ligger längst in i Isefjorden och är en av Själlands mest idylliska campingplatser. Här omges du av Fjordlandets unika natur och frodiga terräng.

Förmåner & poäng tillbaka

Bli medlem i First Camp Club helt gratis!

Över 70 destinationer

Upptäck campingar i hela Sverige, Norge & Danmark!

Camping i Danmark - ett äventyr för alla!

Planerar du en campingsemester? Danmark erbjuder mängder av fantastiska campingplatser som passar alla typer av campare. Oavsett om du söker efter en familjevänlig plats eller en avskild naturpärla mitt i lugnet, har Danmark något att erbjuda.

Med vackra landskap, vita sandstränder och historiska platser, är camping i Danmark den perfekta semesterplanen för dig som älskar att vara utomhus. Danmark är känt för sitt stora campingutbud med campingplatser som ofta ligger nära populära turistattraktioner som Jesperhus och de pittoreska kuststäderna Skagen och Ribe. Många som campar i Danmark passar på att ta härliga cykelturer, vandringar och fisketurer, aktiviteter som passar de flesta och som gör semesterplanerna lite roligare.

Oavsett om Danmark är slutdestinationen eller om du är på genomresa ner i södra Europa tycker vi att du ska ta ett stopp förbi någon av våra vackra campingplatser. Klicka dig in på våra destinationer för att läsa mer om vad som finns på området, och boka din nästa campingsemester i Danmark idag!