Aarhus – Jylland

Randersvej 400, 8200 Aarhus N

Nära storstaden och ändå mitt i naturen

Aarhus är perfekt för dig som söker semesterboende mitt i fridfulla och lugna omgivningar i naturen, men med möjlighet att vara i Aarhus på bara några minuter. På destinationen är det grönt så långt ögat når i ett kuperat och vackert naturområde. Njut av fantastisk utsikt med Århusbukten i bakgrunden, eller upplev de närliggande grönområdena och dess rika djurliv till fots eller på cykel.

 

På destinationen finns en uppvärmd utomhuspool för årets soliga dagar, en fartfylld lekplats för snabba små ben, minigolfbana och uppehållsrum med biljardbord. Det är också superenkelt att ta sig till Århus med buss, spårvagn, cykel eller bil. I Århus väntar underhållning för alla smaker och åldrar. Vad sägs om “Djurs Sommerland” med över 60 åkattraktioner, “Legelandet” med 5000m2 hoppborgar, studsmattor och rutschkanor eller Jysk travbana för dig som älskar hästar?

 

Vackra Århus välkomnar dig till camping med husvagn, tält, husbil, glamping, eller för dig som vill övernatta i stuga.


Aktiviteter

Lekplats
Minigolf

Vi erbjuder

Elbilsladdning
Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Öppettider

2 januari30 mars
måndagfredag08:0016:00
lördagsöndagStängt

I närheten av Aarhus – Jylland

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.

Vad blir ditt nästa resmål?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du ett av resmålen på First Camp är du garanterad en minnesvärd upplevelse.