Easy

Aarhus – Jylland

Randersvej 400, 8200 Aarhus N

Nära storstaden och ändå mitt i naturen

Nyhet! Nu har Aarhus blivit en First Camp Easy, ett helt nytt undervarumärke för dig som föredrar det enkla campinglivet. Läs mer här.

 

Aarhus är perfekt för dig som söker semesterboende mitt i fridfulla och lugna omgivningar i naturen, men med möjlighet att vara i Aarhus på bara några minuter. På destinationen är det grönt så långt ögat når i ett kuperat och vackert naturområde. Upplev de närliggande grönområdena och dess rika djurliv till fots eller på cykel.

 

På destinationen finns en uppvärmd utomhuspool för årets soliga dagar, en fartfylld lekplats för snabba små ben og minigolfbana. Det är också superenkelt att ta sig till Århus med buss, spårvagn, cykel eller bil. I Århus väntar underhållning för alla smaker och åldrar. Vad sägs om “Djurs Sommerland” med över 60 åkattraktioner, “Legelandet” med 5000m2 hoppborgar, studsmattor och rutschkanor eller Jysk travbana för dig som älskar hästar?

 

Vackra Århus välkomnar dig till camping med husvagn, tält, husbil, glamping, eller för dig som vill övernatta i stuga.

 

Det är tillåtet att ta med hundar, katter och andra husdjur i alla våra stugor!


Vi erbjuder

Elbilsladdning
Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Hoppkudde
Lekplats
Minigolf
Pool

Öppettider

1 april8 maj
måndagfredag08:0016:00
lördagsöndagObemannat

I närheten av Aarhus – Jylland

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.

Vad blir ditt nästa resmål?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du ett av resmålen på First Camp är du garanterad en minnesvärd upplevelse.