Bogense City – Fyn

Vestre Engvej 11, Bogense, Danmark, 5400 Bogense

Citynära pärla med härliga badupplevelser

Bogense simhall är för närvarande stängd för renovering. Vi öppnar igen fredag ​​1 september. Öppettider för den nya säsongen meddelas inom kort.

 

Här på Bogense City – Fyn kan du campa och semestra året runt! Oavsett om du är ute efter massor av aktiviteter och bad, eller avkoppling i vackra omgivningar, så är Bogense stället för det. Här finns allt för naturälskare, men även för stadsfolk då Bogense trots sin blygsamma storlek har många olika butiker, restauranger och stormarknader i närområdet. Bogense är speciellt eftersom att stadens historiska byggnader och atmosfär är välbevarad. Besök och se för dig själv!

 

Nära till allt
First Camp Bogense – Fyn ligger på fem minuters promenadavstånd från centrum, småbåtshamnen och stranden. Här står familjen och gemenskapen i centrum och vi gör alltid vårt bästa för att skapa en så bra vistelse som möjligt för dig och din familj när du väljer att semestra hos oss. Om det låter bra så är First Camp Bogense rätt plats för dig! Välkommen!

 

Interaktiv rundtur i 360-grader


Aktiviteter

Barnklubb
Beachvolley
Fiske
Fotbollsplan
Gym
Hoppkudde
Lekplats
Minigolf
Pool
Relaxavdelning
Strand och bad
Trampbil

Vi erbjuder

Gratis surfzon
Husdjursvänligt
Incheckningsautomat

Praktisk information

På First Camp Bogense City – Fyn kan du campa året runt. Vi har vinteröppet på en del av torget. På campingen har vi en populär pool, lekplatser och barnklubb. Här kan du också besöka Bogense pool.

 

Oavsett om du vill ta en promenad i skogen, en biltur i vackra omgivningar eller ett bad på stranden, kan det göras i Bogense. Här finns något för både naturälskare och stadsbor, eftersom Bogense trots sin blygsamma storlek har många olika butiker, restauranger och stormarknader.

 

Bogense har bevarat stadens historiska byggnader och atmosfär, men har samtidigt inte fastnat i gamla vanor. I Bogense finner man alltså framsynta tankar om stadsplanering och utveckling utan att glömma det roliga.

 

First Camp Bogense City – Fyn ligger fem minuters promenad från hamnen, stranden, småbåtshamnen och stadskärnan. Vi gör allt för att skapa rätt miljö för dig och din familj när ni väljer att semestra hos oss. Oavsett om du letar efter en semester med lugnt mys eller en promenad på gatorna är Bogense och First Camp Bogense City rätt ställe.

 

Välkommen till en hisnande stad – en pärla på Fyn!

 

Servicehus
950m2 vackert inredda och moderna rum står till ditt förfogande när du bor på First Camp Bogense City – Fyn.

 

Kök, badrum och toaletter är alla hållna i samma sydländska stil, vilket inbjuder dig att använda byggnaderna och känna dig bekväm med det.

 

Vi vet att det är mest avkopplande när allt är rent, snyggt och snyggt. Vi anstränger oss för att alla byggnader ska se ut exakt så här. Invändigt och utvändigt lägger vi stor vikt vid att skrubba, skrubba och polera så att du bara kan njuta av din semester.

 

Här finns något för alla. Badrum för minsta, stora toalettbyggnad och badrum/toa-rum i ett, för den som vill ha just det.

 

Alla rum har vacker belysning, speglar och kakel som framhäver den lyx du vill känna dig försedd med när du använder faciliteterna.

 

Vi har tänkt på den minsta i familjen. Alla barn gillar inte att bada. Men tänk om badkaret är en stock som håller på att urholkas av stygga maskar och badkaret är på en höjd som gör att varken mamma eller pappa behöver sätta sig på huk för att hjälpa till?

 

I det stora toalettrummet och badrummet för barn är alla handfat och toaletter i barnhöjd. Dörrarna till toaletterna är utformade så att olycksrullar inte låser sig inne.

 

Det finns tre små duschar och skötbord, så familjer med små barn har precis rätt plats att ta hand om de små.

 

Öppettider och säsonger
Campingen är öppen året runt. Det är möjligt att använda vår självbetjäning vid in-/utcheckning.

 

Du kan checka in med/utan reservation. Du kan alltid kontakta oss om något går fel eller inte fungerar som förväntat.

 

Bommen är öppen kl 07:00 – 23:00
Trafik på platsen utanför denna tid är endast tillåten i nödfall.

 

Pool och utomhuspool
Som gäst på First Camp Bogense City-Fyn kan alla övernattande gäster använda Bogensepoolen och vår utomhuspool till förmånliga priser.


Öppettider

2 januari30 mars
måndagfredag08:0016:00
lördagsöndagStängt

I närheten av Bogense City - Fyn

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.