Bogense City – Fyn

Vestre Engvej 11, Bogense, Danmark, 5400 Bogense

Citynära pärla med härliga badupplevelser

Bogense swimmingpool är stängd på obestämd tid.

 

Här på Bogense City – Fyn kan du campa och semestra året runt! Oavsett om du är ute efter massor av aktiviteter och bad, eller avkoppling i vackra omgivningar, så är Bogense stället för det. Här finns allt för naturälskare, men även för stadsfolk då Bogense trots sin blygsamma storlek har många olika butiker, restauranger och stormarknader i närområdet. Bogense är speciellt eftersom att stadens historiska byggnader och atmosfär är välbevarad. Besök och se för dig själv!

 

Nära till allt
First Camp Bogense – Fyn ligger på fem minuters promenadavstånd från centrum, småbåtshamnen och stranden. Här står familjen och gemenskapen i centrum och vi gör alltid vårt bästa för att skapa en så bra vistelse som möjligt för dig och din familj när du väljer att semestra hos oss. Om det låter bra så är First Camp Bogense rätt plats för dig! Välkommen!

 

Interaktiv rundtur i 360-grader


Vi erbjuder

Gratis surfzon
Husdjursvänligt
Incheckningsautomat

Aktiviteter

Beachvolley
Fiske
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
Minigolf
Pool
Strand och bad
Trampbil

Praktisk information

På First Camp Bogense City – Fyn kan du campa året runt. Vi har vinteröppet på en del av torget. På campingen har vi en populär pool osc rolige lekplatser.

Öppettider och säsonger
Campingen är öppen året runt. Det är möjligt att använda vår självbetjäning vid in-/utcheckning. Du kan checka in med/utan reservation. Du kan alltid kontakta oss om något går fel eller inte fungerar som förväntat.

 

Bommen är öppen kl 07:00 – 23:00
Trafik på platsen utanför denna tid är endast tillåten i nödfall.


Öppettider

22 mars8 maj
måndagsöndag08:0016:00

I närheten av Bogense City - Fyn

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.