Bøjden Strand – Fyn

Bøjdenlandevej 12, 5600 Faaborg

First Camp Bøjden Strand - Fyn

På First Camp Bøjden Strand bor du med havet som närmsta granne, eftersom campingplatsen gränsar till en fantastisk och barnvänlig badstrand på tre sidor. Inte nog med att du kan bada loss i det blå, på området finns dessutom ett minst lika trevligt badland både inomhus och utomhus. På First Camp Bøjden Strand får du som gäst allt du behöver för en lyckad campingsemester, och lite till!
På området finns flera roliga lekplatser för alla små campare, med utrymme för barn i alla åldrar. Bo i trevliga stugor eller på campingtomter speciellt avsedda för dig som semestrar med husbil, husvagn eller tält. På badstranden finns en stor vattenlekplats och en flytbrygga att busa loss på. Bøjden Strand är ett perfekt område för dig som uppskattar att segla, och i näromdet finns en riktigt trevlig gästhamn. Njut av en härlig semester och de många aktiviteter om campingplatser har att erbjuda både vuxna och barn. Hjärtligt välkommen!


Vi erbjuder

Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Barnpool
Bastu
Fotbollsplan
Lekplats
Minigolf
Pool
Strand och bad
Trampbåt
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Wifi
Wifi finns i begränsad utsträckning på området

 

Tömningsstation
Latrintömning finns i servicehus 2, 3 och 4


Öppettider

22 mars8 maj
måndagsöndag08:0016:00