Skovlund – Lillebælt

Kystvejen 1, Båring Vig, 5466 Asperup / Middelfart

Etagecamping med havsutsikt på Fyn

Med en stor vattenpark, 5 lekplatser, fantastiska faciliteter, butik, café och kanske Fyns vackraste havsutsikt är First Camp Skovlund – Lillebælt det självklara valet för en camping- eller stugsemester på Fyn för hela familjen. Vår önskan är att skapa en oas som kan utgöra den vackraste miljön för din semester – oavsett om du ska spendera den med dina barn, din partner eller dina vänner. Hos oss hittar du alla moderna bekvämligheter som hör till en campingplats, men också ett antal andra erbjudanden som kan göra din sommarsemester till en minnesvärd upplevelse. Med en plats som är centralt belägen mellan de största turist- och familjeattraktionerna på Fyn och Södra och södra Jylland, är Skovlund Camping med sin stora vattenpark och inte mindre än 5 lekplatser ett paradis för barn i alla åldrar.

 

Från vår camping har du utsikt över den pittoreska Båring Vig, som med sitt vackra vatten ger upphov till både dyk, kajakpaddling och fiske. Från de flesta ställen finns den mest fantastiska utsikten till ingången till Lillebælt, där lastfartyg, tankfartyg, kryssningsfartyg och fritidsbåtar kan ses i fjärran. Vi är stolta över att ha det som många av våra gäster beskriver som Fyns bästa utsikt.

 

Middelfarts campingplats med stor vattenpark
Även om vi är nära havet har vi en stor vattenpark med aktiviteter för alla barn – stora och små. Vattenparken är utrustad med flera pooler, vattenrutschbanor för både små och stora. Skovlunds stora vattenpark gör bara sommaren ännu bättre!


Aktiviteter

Barnklubb
Barnpool
Cykelleder
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
Pool
Träningsprogram
Underhållning

Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Praktisk information

Med ett bra läge på Fyn – nära Middelfart – Baaring Vig Holiday Park, kan Skovlund Camping erbjuda en fantastisk havsutsikt och bra semesterupplevelser med möjlighet till både camping och stuga. Vi kallar det ”Fyns mysiga hörn”. Vår erfarenhet visar att många familjer använder oss som en ”bas” för både korta och långa semesterutflykter just för att:

– Det är bara 5 minuter till motorväg E20
– Modern camping med läckra faciliteter
– Alla de största attraktionerna på Fyn kan nås på mindre än en timme
– Legoland – Givskud – Jelling och Ribe står ofta på programmet
– När du besöker Köpenhamn används ofta tåg eftersom det finns gratis parkering i både Middelfart och Nyborg
– Vackra omgivningar


Öppettider

2 januari30 mars
måndagsöndagStängt