Skovlund – Lillebælt

Kystvejen 1, Båring Vig, 5466 Asperup / Middelfart

Etagecamping med havsutsikt på Fyn

Med en stor vattenpark, 5 lekplatser, fantastiska faciliteter, butik, bistro corner och kanske Fyns vackraste havsutsikt är First Camp Skovlund – Lillebælt det självklara valet för en camping- eller stugsemester på Fyn för hela familjen. Vår önskan är att skapa en oas som kan utgöra den vackraste miljön för din semester – oavsett om du ska spendera den med dina barn, din partner eller dina vänner. Hos oss hittar du alla moderna bekvämligheter som hör till en campingplats, men också ett antal andra erbjudanden som kan göra din sommarsemester till en minnesvärd upplevelse. Med en plats som är centralt belägen mellan de största turist- och familjeattraktionerna på Fyn och Södra och södra Jylland, är Skovlund Camping med sin stora vattenpark och inte mindre än 5 lekplatser ett paradis för barn i alla åldrar.

 

Från vår camping har du utsikt över den pittoreska Båring Vig, som med sitt vackra vatten ger upphov till både dyk, kajakpaddling och fiske. Från de flesta ställen finns den mest fantastiska utsikten till ingången till Lillebælt, där lastfartyg, tankfartyg, kryssningsfartyg och fritidsbåtar kan ses i fjärran. Vi är stolta över att ha det som många av våra gäster beskriver som Fyns bästa utsikt.

 

Middelfarts campingplats med stor vattenpark
Även om vi är nära havet har vi en stor vattenpark med aktiviteter för alla barn – stora och små. Vattenparken är utrustad med flera pooler, vattenrutschbanor för både små och stora. Skovlunds stora vattenpark gör bara sommaren ännu bättre!


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Barnpool
Cykelleder
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
Pool
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

Med ett utmärkt läge på Fyn – nära Middelfart – erbjuder First Camp Skovlund en utmärkt utgångspunkt för både korta och långa semesterresor. Oavsett om ni kommer med egen husvagn, tält eller hyr en stuga hos oss. Motorvägen E20 ligger bara en 5 minuters bilresa från platsen, så ni är snabbt på väg till dagens äventyr eller nästa upplevelse.

 

Öppettider
Destinationen är öppen från tidig vår till höst. Men du kan självklart boka online året om!

 

Matlagning
I vår servicebyggnad finns självklart kök för fritt bruk. Stora, ljusa kök med ugn, spis och handfat. Det finns möjlighet att njuta av maten vid något av borden i köket eller i solen på terrassen. För de som campar i tält finns även möjlighet att förvara eller byta kylklampar i köken. Du har också möjlighet att använda vår gemensamma grill i grillområdet.

 

Toalett- och duschfaciliteter
Våra dusch- och toalettbyggnader är stora och fina. Det finns flera familjeduschar med extra gott om plats, perfekt när familjen ska göra sig redo för utflykten. För barnfamiljer finns naturligtvis skötrum samt en barnavdelning.

 

Tvätt
Tvättstugan finns i servicehus 2. Vi har tvättmaskin och torktumlare som du kan använda. Kod till maskinerna får du i receptionen vid betalning. Tvätt: 30 dkk – Torkning: dkk.


Öppettider

22 mars8 maj
måndagsöndag08:0016:00