Resort

Hasmark Strand – Fyn

Strandvejen 205, 5450 Otterup

Familjecamping med badland och havsnära läge

Nyhet! Nu har Hasmark blivit en First Camp Resort, ett helt nytt undervarumärke för dig som föredrar det lilla extra under semestern. Läs mer här.

 

Välkommen till First Camp Hasmark Strand – Fyn! Här väntar en drömsemester oavsett om du letar efter aktiviteter eller avkoppling. Campingen ligger knappt två mil från Odense intill en vacker strand som lockar till äventyr.

 

Campingen har ett roligt vikingatema som genomsyrar hela vistelsen med flera lekplatser och badland både inomhus och utomhus som blir ett spännande äventyr för hela familjen. Här finns även flera hyraktiviteter och cykeluthyrning, så du kan åka och utforska norra Fyn med sin natur och kanske en resa ut till vackra Enebærodde, där du också kan fiska eller kika på fyren.

 

På Hasmark finns både butik och bistro, tre servicehus och en mängd roliga aktiviteter. Under sommaren ingår ett fullspäckat aktivitetsprogram med barnklubb, träning och kvällsunderhållning. Campingen är platt och strandnära och har platser för dig som campar med husbil, husvagn eller tält. Dessutom finns trevliga stugor i olika utföranden, både mindre campingstugor och större familjestugor. Vill du prova att bo i glamping har vi flera glampingtält, perfekt om du uppskattar den naturnära upplevelsen men samtidigt bo väl utrustat med bekväma sängar.

 

I närområdet finns gott om sevärdheter och campingen är en bra utgångspunkt för dagsutflykter på Fyn. Besök byn Odense, H.C. Andersens historiska hemstad, Fyn Sommarland, naturområdet Enebærodde eller spendera soliga dagar på den fina sandstranden. Välkommen till en fullspäckad semester på vår camping i Hasmark!


Vi erbjuder

Elbilsladdning
Expressutcheckning
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Barnpool
Bastu
Beachvolley
Cykelleder
Cykeluthyrning
Fotbollsplan
Hoppkudde
Lekplats
Minigolf
Pool
Strand och bad

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI och var finns tömningsstationen? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Wifi

Vi har surfzooner på området med wifi i begränsad utsträckning.

 

Hitta på området

Spana in campingkartan för att se vad som finns i alla servicehus, var närmaste tömningsstation finns eller var på området vi har hjärtstartare.

 

Öppettider

Campingen är öppen året runt.

 

Bommens öppettider:
Alla dagar: kl 7.00-23.00


Öppettider

7 januari8 maj
måndagsöndag08:0016:00