Den perfekta semestern för hela familjen

På Hasmark Strand kan du övernatta på flera olika sätt. Vi har förutsättningarna för en fantastisk semester oavsett om du har din egen husvagn eller inte. Vi erbjuder stora 35 m2 lyxiga stugor med egen dusch och toalett och plats för 6 personer. Eller vad sägs om en riktig campingsemester i en av våra hyrvagnar?

 

Vi har olika typer av boenden med varierande komfort så du kan hitta det som passar dig, oavsett om du är för lyx och komfort eller lågt pris. Kom också ihåg att vi erbjuder vår-, sensommar- och säsongsplatser för dem som inte kan få nog av camping.

 

Glöm inte att du kan ta med din hund! Husdjur är tillåtna i alla hyrvagnar och stugor. Dessutom har vi också ett hundbad och en kennel för din hund, så en semester med hund på First Camp Hasmark Strand är enkelt och bekvämt!

 

Pool/badland

Våra priser inkluderar fri tillgång till pool/badland. Av säkerhetsmässiga skäl förbehåller First Camp sig rätten att avvisa gäster vid ingången till pool/badland, om detta bedöms nödvändigt. First Camp har alltid rätt att besluta detta efter eget gottfinnande. Observera att öppettiderna kan variera.