Camping på Hasmark Strand

På First Camp Hasmark Strand – Fyn väntar en campingsemster för hela familjen! På campingen finns tre servicehus, sex roliga lekplatser, en mängd aktiviteter och både restaurang och butik. Campingen har platser för dig som campar med husvagn, husbil och tält. Vill du njuta av semesterlivet fullt ut kan du boka säsongsplats på Hasmark och stanna hela säsongen ut! Välkommen att upptäcka vår trevliga camping på norra Fyn, intill sandstranden och gott om sevärdheter och utflyktsmål.

 

Incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12 på campingplats. På campingen finns fem olika typer av campingtomter, läs mer längre ner och spana in campingkartan när du bokar!

Camping på Hasmark Strand

Förutom våra läckra platser har campingen gott om faciliteter och aktiviteter för både vuxna och barn. Bland annat dom populära badlanden - både utomhus och inomhus, stranden som ligger nära och dessutom arrangeras ofta aktiviteter för barnen – från fotboll på fotbollsplanen till pyssel i vår kreativa verkstad. Semestern på Hasmark Strand blir aldrig långtråkig!

Diamantplatserna är ca. 140m2 stora med både vatten och avlopp på varje plats. Härifrån har du direkt tillgång till vårt 5-stjärniga servicehus. Diamantplatserna är ljusblå på campingkartan.

Platinaplatserna är de blåa på campingkartan och har vatten och avlopp på varje plats. I Platinaområdet finns tillgång till vårt 5-stjärniga servicehus och flera små lekplatser som gör att de små kan leka precis utanför.

Guldplatserna är de gula platserna på kartan. De är alla mellan 90-100 m2, även här har alla platser vatten och avlopp. Det finns snyggt bevuxna häckar för närliggande platser i hela området.

Silverplatserna är gråa på campingkartan. Silverplatserna ligger i ett populärt område, de flesta nära till servicehus, lekplats eller vid strandparken.

Bronsplatserna är de bruna på campingkartan. Supertrevliga platser med tillgång till el på alla platser.


Husbil

Har du en husbil? På First Camp Hasmark Strand har vi goda möjligheter om du campar i en husbil. Vi har flera platser som är stora och har gott om plats för din husbil. Dessutom har vi platser som är särskilt lämpliga för husbilar, eftersom de är förstärkta och gör det enkelt för dig att parkera med husbilen. Det är också enkelt att ansluta med el på dessa platser. Spana in campingkartan och välj din specifika plats när du bokar!


Tält

På campingen finns tälplatser utspridda på området. Toalett och dusch, tvättmaskin samt köksutrustning finns tillgängligt i närmaste servicehus. CEE-kontakter måste användas för strömanslutning på plats. Adapter från vanligt 220v till CEE finns att låna i receptionen. (Begränsat antal). Vi rekommenderar att ta med en kabel på minst 5 meter.


Servicehus

På Hasmark finns fem servicehus med allt från toaletter, dusch, omklädningsrum, familjerum, handikappsanpassade faciliteter, kök och diskbänkar, tvättmaskiner och torktumlare, matplats och grill. Spana in campingkartan för att se exakt vad som finns i våra servicehus.


Säsongplats

Njut av hela säsongen på en av Danmarks bästa och mest familjevänliga campingplatser

Varför måste semestern ta slut? Stanna hela säsongen och bli säsongsgäst på First Camp Hasmark Strand! Säsongslivet bjuder på gemenskap och campinglycka, dessutom blir priset per dygn mycket lägre när du bokar hela säsongen. Har du frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig direkt till oss!