Bistro Edsvik - Grebbestad

Lugn och ro efter en fartfylld dag

Efter en dag av fartfyllda aktiviteter kan det vara gott att sätta sig ned och koppla av i vår bistro. Här kan du njuta av både varm och kall mat och dryck. Kanske en svalkande öl efter en dagstur till Enebærodde? Eller en iskall läsk ihop med en smarrig förrätt? Då det finns tonvis med aktiviteter på Hasmark Strand vill vi också erbjuda våra gäster välförtjänt avkoppling. Det finner du på vår bistro, läs mer om restaurangen och se öppettider längre ner!

 

I vår butik hittar du nästan allt du behöver för att lyckas med camping! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknicktillbehör samt godis och snacks för lyckade semesterkvällar. Och det bästa av allt – när du har ledigt är varje dag en fikadag med nybakade bullar och svalkande glass. Butikens har samma öppettider som  receptionen, välkommen in!

Bistro & Bistro corner

På First Camp Hasmark Strand har vi en egen matservering. I vår bistro serverar vi mat med härlig bistrokänsla, allt från enklare tilltugg till herrgårdsstek eller wienerschnitzel, som avslutas med läckra desserter och ackompanjeras av goda drycker som öl och vin. Självklart finns det bra alternativ för de små camparna.

Njut av en god lunch, en middag eller umgås i solen på innergården. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller husvagnen.

Du kan alltid ringa +45 64 82 62 06 eller maila hasmark@firstcamp.dk om du har några frågor eller funderingar. Observera att bordsbokningar för färre än 10 personer inte är nödvändiga.

Öppettider 2024*

17. maj- 15. juni
fre-lör: kl. 17-21

20. juni - 10. august
man-sön: kl. 12-22

16. august - 24. august
fre-lör: kl. 17-21

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron.

Bli medlem helt gratis här!

*Köket stänger kl. 21.00. Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.