Lugn och ro efter en fartfylld dag

Bistron är öppen vecka 27, 28, 29, 30, 31 och 32.

 

Efter en dag av fartfyllda aktiviteter kan det vara gott att sätta sig ned och koppla av i vår bistro. Här kan du njuta av både varm och kall mat och dryck. Kanske en svalkande öl efter en dagstur till Enebærodde? Eller en iskall läsk ihop med en smarrig förrätt? Då det finns tonvis med aktiviteter på Hasmark Strand vill vi också erbjuda våra gäster välförtjänt avkoppling. Det finner du på vår bistro, välkommen!

Se vårt menykort här:

Bistro

På First Camp Hasmark Strand har vi en egen matservering. I vår bistro serverar vi mat med härlig bistrokänsla, allt från enklare tilltugg till herrgårdsstek eller wienerschnitzel, som avslutas med läckra desserter och ackompanjeras av goda drycker som öl och vin. Självklart finns det bra alternativ för de små camparna.

Njut av en god lunch, en middag eller umgås och ha kul i våra rum eller i solen på innergården. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller husvagnen.

Du kan alltid ringa +45 64 82 62 06 eller maila hasmark@firstcamp.dk om du har några frågor eller funderingar. Observera att bordsbokningar för mindre än 10 personer inte är nödvändiga.

Se vårt menykort här:


Shop

I vår butik hittar du nästan allt du behöver för att lyckas med camping! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknicktillbehör, nödvändiga baser och ett urval av färska grönsaker (endast under högsäsong) samt godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när du har ledigt är varje dag en fikadag med nybakade bullar och svalkande glass. Välkommen in!

Butikens öppettider följer receptionen.