alt
Fläsian - Sundsvall
alt
Sommer camping

Hitta inspiration och husbilsplatser till din husbilsemester

Frihet är att ha ett hem på hjul. Tänk, med husbil har du alltid ditt hem med dig var du än rullar. Att upptäcka nya platser och skapa nya minnen har aldrig varit så enkelt som när du åker på resa i husbil. Stanna en natt eller en helg, eller sväng förbi och säg hej på några av Sveriges allra vackraste platser!

Hemmet är med och sovplatsen är fixad men var ska du slå dig till ro för natten? Vi vill att det ska vara enkelt att hitta nästa resa för dig som planerar en husbilssemester. Därför har vi samlat alla våra destinationer som erbjuder extra bekväma husbilsplatser, och såklart härlig inspiration för din husbilssemester på ett och samma ställe – här på sidan!

En husbilsplats är en plats speciellt anpassad för husbil inne på en camping. Här parkerar du smidigt på en ofta hårdlagd yta, och har allt som oftast även en trevlig grönyta eller uteplats intill – hur skönt! Och dessutom kan du njuta av campingens ofta många faciliteter och aktivitetsutbud.

Scrolla ner och kolla in våra husbilsplatser i Sverige. Om du vill styra mot solen kommande dagar rekommenderar vi att du kikar in där experterna gör sin grej – här!

Tips och inspiration för nästa semester med husbil

First Camp Club

Gå med i vår härliga klubb och ta del av grymma förmåner och campingrabatter.

Våra husbilsplatser

Husbilssemester, finns det något härligare? För att du med husbil ska kunna semestra ännu enklare finns det på flera destinationer speciella husbilsplatser för dig som semestrar med husbil. Kanske bär nästa resa med husbilen av till någon av nedan listade destinationer som erbjuder husbilsplatser?