Ånnaboda – Örebro

Ånnaboda 320, 71941 Garphyttan

Aktiv camping I storslagen natur

First Camp Ånnaboda – Örebro erbjuder vildmarksliv och aktiviteter året runt för hela familjen, med allt från discgolf och fartfylld mountainbikeåkning till bad, fiske och lägerliv. I Ånnabosjön nappar både abborre och gädda men också ädlare fisk som exempelvis regnbåge. Vid Ånnabosjön ligger även en av länets finaste badstränder.

 

Vintertid är det skidåkning som gäller – här finns längdspår som sträcker sig hela 7 mil! Även boendet har något för alla, med natursköna campingplatser, olika typer av stugor och trevliga rum att hyra. Endast 2 mil från First Camp Ånnaboda – Örebro ligger Örebro, med goda shoppingmöjligheter, Megafun och upplevelsebadet Gustavsvik.

 

Här kan du hyra stuga eller rum, campingtomt med gräs eller hårdlagd yta. Campingområdet är plant och öppet och stugorna är belägna i ett lummigt skogsområde. På campingen finns även vår populära First Camp Bistro med trevlig uteservering.


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Frukostpåse
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Discgolf
Fiske
MTB
Relaxavdelning
Skidåkning
Strand och bad
Sup
Vandringsleder

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bistro
Öppettider:
Måndag – fredag kl. 11:30-15:00
Lördag kl. 11:30-20:30
Söndag kl. 11:30-15:00

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Närmsta busshållplats ligger precis utanför receptionen. Busstidtabeller finns i receptionen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Kiosk
Kiosken har öppet under vår- och sommarsäsongen och har då samma öppettider som receptionen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvätt-maskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Latrintömning finns vid servicehus 1 bredvid bommen, samt vid servicehus 3 och 4 på campingen.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området.

 

Öppettider
First Camp Ånnaboda – Örebro är öppen året om. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0020:00

Öppettider för Bistron:
Måndag – fredag kl. 11:30-15:00
Lördag kl. 11:30-20:30
Söndag kl. 11:30-15:00

I närheten av Ånnaboda - Örebro

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.