ENKELT OCH SMIDIGT

Boka din vistelse med Flex för lite mer frihet i din bokning

Mer frihet med flex och bas

I andra resebranscher som flyg och tåg kan man välja mellan att boka den billigaste biljetten, och inte kunna av- eller omboka, eller att boka en flexibel biljett som kan avbokas nära inpå resan. Men inom camping har det inte funnits samma typ av flexibel produkt – förrän nu!

Vi är första campingkedjan i världen att nu lansera en flexibel produkt, Flex, som kostar lite mer än Bas men som gäster kan avboka – oavsett anledning – fram till kl 15 dagen före ankomst. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant för att du som gäst ska få den bästa möjliga upplevelsen och vi hoppas att denna bokningsmetod kommer att uppskattas.

Hur fungerar egentligen Bas och Flex?

När du vill boka din vistelse antingen online eller via telefon finns det nu två sätt att gå tillväga, och flex- och baspriserna är tillgängliga på samtliga av våra campingar ☀️

Bas är vårt billigaste bokningsalternativ!

Bas är ett bra val om du vet exakt när du vill komma och hur länge du vill stanna. När du bokar Bas har du inte möjlighet att göra ändringar i din bokning eller avboka. Full betalning av hyresbeloppet ska vara oss tillhanda i förskott enligt bokningsvillkor. Observera att det inte är möjligt att flytta betalningsdatum och bokningen är personlig och får ej överlåtas eller hyras ut i andrahand.

Flex är vårt flexibla bokningsalternativ!

När du bokar Flex så har du alltid möjlighet att avboka eller göra ändringar i din bokning fram till kl. 15:00
dagen innan ankomst, oavsett anledning. Inga ändringar kan göras och ingen återbetalning sker på din bokning efter kl 15.00 dagen före ankomst eller under din vistelse. Detta alternativ är bra om du exempelvis vill boka din favoritplats långt i förväg men är osäker på om du kan komma den dagen. Vi erbjuder mer frihet i din bokning helt enkelt.

Inga bokningsavgifter återbetalas vid avbokning, resterande belopp får du tillbaka. Full betalning av hyresbeloppet ska vara oss tillhanda i förskott enligt bokningsvillkor. Observera att det inte är möjligt att flytta betalningsdatum och bokningen är även personlig och får ej överlåtas eller hyras ut i andrahand.

Läs våra trivselregler

Vad gäller egentligen med elbilsladdning och hur ska ekipaget parkeras på campingtomten? Vi har listat våra trivselregler för att alla ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Läs på innan du checkar in!

Bokning- och betalningsvillkor

Gillar du att vara påläst och ha full koll inför din vistelse? Självklart! Här kan du läsa mer om våra bokning- och betalningsvillkor så att du vet vad som gäller för din vistelse. Varmt välkommen när det är dags!