Hökensås fiske
Hökensås fiske
Hökensås fiske
Hökensås vatten

Fiskeresa

Du behöver inte åka långt för att uppleva fiske i världsklass. Många av våra destinationer, för att inte säga nästan alla, har utmärkta fiskevatten runt knuten. Och variationen är stor – inte bara vad gäller omgivningarna utan även artrikedomen i vattendragen. Oavsett om du är ute efter gammelgäddan eller sugen på nygrillad makrill eller havsöring så finns en destination som kommer passa perfekt för just ditt fiskeintresse.

Vi erbjuder bekvämt, och uppriktigt sagt – riktigt grymt boende i närheten av några av Sveriges allra bästa fiskevatten. I våra moderna stugor finns gott om plats för hela sportfiskeklubben, kompisgänget och familjen. Vi pratar alltså gott om plats för alla fiskespön, draglådor och allsköns stövlar, agn och dylikt.

Och visst är fiske för alla. Du behöver varken vara proffs eller äga all utrustning själv för att njuta av att fiska heller. Det finns ofta sportfiskeklubbar och fiskespecialister i närheten som gärna hjälper till. I Hökensås kan du bland annat abonnera en hel sjö för maximal fiskefeeling, och fångst såklart. Visst låter det härligt?

Boka nästa fiskeresa redan idag – för visst är det så att en urusel fiskedag klår en dag på jobbet alla dagar i veckan ? Här nedan ger vi dig några tips på destinationer där du kan pröva din fiskelycka.