alt
alt
alt
Björkäng bistro

First Camp Bistro

På utvalda First Camp destinationer serverar vi vällagad mat, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna. Vi har även Bistro Corner och Streetfood på utvalda destinationer. Du kan självklart ta med maten som take away på alla destinationer.

Beställ din mat snabbt och enkelt online

Som gäst på uvalda destinationer kan du enkelt och smidigt även beställa din mat direkt i telefonen! Du kan självklart fortfarande göra en beställning direkt i kassan, men här är ett perfekt alternativ för dig som föredrar att göra en snabb beställning online. Genom att skanna den QR som finns vid varje bord i bistron så kommer du automatiskt till en sida där du både kan se menyn, göra en beställning och betala direkt i mobilen. Du kan även välja om du vill göra en bordbeställning eller take-away.

När beställningen är gjord får du ett kvitto via mail och ett SMS med en bekräftelse på att beställningen är mottagen av köket. Du behöver alltså inte gå fram till kassan och göra en beställning, utan du kan i lugn och ro tillsammans med ditt sällskap göra den runt bordet – supersmidigt! ? När din mat och/eller dryck är redo att hämtas ut får du en notis vis SMS.

Vill du hellre ta med maten till stugan eller husvagnen/husbilen så går det självklart bra att göra det med! Viktigt är att du då väljer take-away som alternativ när du beställer. Vill du dessutom göra beställningen direkt från soffan eller solstolen så är det bara att skanna QR koden som du fick i samband med incheckningen. Sen är det bara att komma till bistron och hämta din mat när den är klar, hurra!

Hittar du inte QR koden? Inga problem, följ instruktionerna nedan.

Så gör du en beställning online – Steg för steg

  1. Klicka på knappen beställ online eller skanna QR-koden med din mobilkamera
  2. Välj din destination
  3. Välj take away eller bordsbeställning
  4. Beställ och betala enkelt i mobilen
  5. När du får en notis på SMS är maten redo att hämtas i bistron

Våra destinationer med egen bistro

Här nedan hittar du destinationerna med egen bistro. Klicka in på respektive destination för att se öppettider och annan lokal information.